Time : 13:45:43
Date : 12 December 2007
Sender Name: FIDULEMCO

Accountantskantoor Vercammen sluit zich aan bij Alaska

Hamme, 12 december 2007 - Accountantskantoor Vercammen (Antwerpen) gaat samen met de accountants- en adviesorganisatie Fidulemco (Hamme). Met de integratie van Accountantskantoor Vercammen in Fidulemco versterkt het gloednieuwe samenwerkingsverband Alaska, waarvan Fidulemco stichtend lid is, meteen haar positie in de regio Antwerpen-Waasland.

Erwin Vercammen, zaakvoerder van het gelijknamig accountantskantoor en past-ondervoorzitter van het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten (IAB): "Door de krachten te bundelen met Fidulemco staan we sterker in het veranderende veld van accountancy en belastingadvies. De bedrijfsculturen zijn nauw verwant en een prettige en vruchtbare samenwerking ligt in het verschiet. De synergie tussen beide kantoren en de aanvullende activiteiten zullen zorgen voor een sterke organisatie waardoor wij onze klanten een nog betere service en kwaliteit kunnen bieden."

Johan Lemmens, zaakvoerder van Fidulemco: "Wij zijn erg blij met de samenwerking en het is voor ons een logische stap in de uitbouw van ons kantoor. De know-how die aanwezig is bij Accountantskantoor Vercammen is een aanvulling voor onze professionals. Om de aanwezigheid van het kantoor in Antwerpen te accentueren zal de huidige Antwerpse vestiging begin 2009 verhuizen naar het "Nieuw Zuid", een strategisch gelegen gebouw vlakbij het Justitiepaleis en de ring."

Voor het samenwerkingsverband Alaska betekent het samengaan van beide kantoren zondermeer een versterking in de economische regio Antwerpen-Waasland. Alaska wil uiteindelijk in alle belangrijke Belgische economische regio's een uitstekende marktpositie verwerven.

Contacten

De heer Johan Lemmens, managing director Alaska, telefoon 052-478241 of j.lemmens@alaska-group.eu

Over Alaska

Alaska is een Belgisch economisch samenwerkingsverband van accountants, auditors en advisors en heeft kantoren in Antwerpen, Hamme (Waasland), Kortrijk, Oudenaarde en Ieper.

Link to Press Release - NL