Ingezonden persbericht


Persbericht - HotelSPA.nl vernieuwd met overzicht van HotelSPA´s in binnen- en buitenland

Kuren en het bezoeken van een kuur/wellnesscentrum of SPA staat steeds meer in de belangstelling. Niet alleen voor ontspanning maar ook voor preventie en medische doeleinden. Dit laatste met name in het buitenland zoals Duitsland.

SPA staat voor Sanus Per Aquam, gezondheid door water. Water is de natuurlijke bron van welzijn en biedt een buffer tegen de voorbijrazende tijd, tegen stress en vermoeidheid. In een SPA kan de bezoeker de weldaden van het water ondergaan. Met individuele kuurbehandelingen of een compleet kuurprogramma.

Op HotelSPA.nl vindt men niet alleen HotelSPA´s, hotels met wellness-faciliteiten, maar ook de hotels in kuuroorden. Zo zijn er bijvoorbeeld in Duitsland vele kuuroorden en geneeskrachtige badplaatsen als Baden-Baden, Bad Bentheim of de Oostzeebadplaats Binz.

Per land vindt de bezoeker een beschrijving van de kuuroorden en de mogelijkheid om direct een van de hotels in deze kuuroorden te boeken.

Informatie over het kuren en wellness vindt men ook op de website. Een wellness ABC maar ook een film die een indruk geeft en van hetgeen de wellnesscentra in Frankrijk, de bakermat van de thalassotherapie, bieden.