Ingezonden persbericht


Samenwerking Fujitsu Siemens Computers en myBrand biedt SAP-gebruikers nieuwe mogelijkheden

SAP-gebruikers kunnen bij myBrand direct profiteren van FlexFrame for SAP

Maarssen, 12 december 2007 - Fujitsu Siemens Computers gaat samenwerken met myBrand, specialist op het gebied van SAP-dienstverlening. Middelgrote en grote ondernemingen krijgen hierdoor de beschikking over toonaangevende hardware- en infrastructuuroplossingen in combinatie met uitgebreide en diepgaande SAP-expertise.

Gijs Bennink Bolt, directeur van myBrand: "Met een uitgebreid dienstenpakket op basis van 24x7 kan myBrand SAP-gebruikers op alle gebieden ondersteunen: van advies en implementatie, tot en met remote-support, hosting en exploitatie. Met Fujitsu Siemens Computers als partner zijn onze klanten ook op het gebied van hardware en infrastructuur verzekerd van excellente kwaliteit."

Henk Nibbering, Corporate Accountmanager Enterprise bij Fujitsu Siemens Computers: "Met onze hardware en infrastructuuroplossingen kunnen SAP-gebruikers een uiterst efficiënte en flexibele IT-omgeving opzetten om hun bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. De samenwerking met myBrand voegt daar diepgaande expertise op het gebied van SAP aan toe."

Naast de gezamenlijke inzet bij SAP-implementatietrajecten, uitbreidings- en aanpassingsprojecten, richt de samenwerking zich ook vooral op de door SAP gecertificeerde oplossing FlexFrame for SAP. Deze zeer robuuste en schaalbare infrastructuuroplossing van Fujitsu Siemens Computers biedt dankzij de modulaire opzet een ideaal platform voor nieuwe technologie als SAP NetWeaver en SAP on Demand.

Doordat myBrand zelf voor de SAP on Demand, hosting- en exploitatiediensten, FlexFrame for SAP inzet, kunnen klanten direct gebruiken maken van deze uiterst robuuste en flexibele infrastructuuroplossing zonder noodzakelijkerwijs zelf te beschikken over de benodigde technische, strategische en operationele kennis. Dit geeft een niveau van zekerheid, geen uitwijk maar continuïteit op twee locaties, hetgeen op eigen kracht voor de doelgroep bijna niet te realiseren is. De samenwerking tussen Fujitsu Siemens Computers en myBrand staat zo garant voor een optimale oplossing die naadloos aansluit op de uiteenlopende behoeften van SAP-gebruikers.


- Einde -

Over Fujitsu Siemens Computers:

Fujitsu Siemens Computers is de toonaangevende Europese IT-fabrikant en de marktleider in Duitsland. Met zijn strategische nadruk op innovatieve mobiliteit en producten, diensten en oplossingen voor dynamische datacenters, levert het bedrijf een uniek assortiment van producten en diensten, van notebooks en desktops tot servers en oplossingen en diensten voor de IT-infrastructuur. Fujitsu Siemens Computers is aanwezig op alle belangrijke markten van Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Zijn dienstendivisie is in 170 landen actief. Het bedrijf doet zijn voordeel met de globale samenwerking en het innovatievermogen van zijn twee aandeelhouders, Fujitsu Ltd. en Siemens AG. De nadruk ligt op de specifieke vereisten van de klanten, van grote tot kleine of middelgrote ondernemingen of privégebruikers. Fujitsu Siemens Computers is lid van het United Nations Global Compact Initiative.

Voor meer informatie over Fujitsu Siemens Computers, bezoekt u: www.fujitsu-siemens.nl

Over myBrand:

myBrand is een specialist op het gebied van SAP-dienstverlening, met als uitgangspunt het lange termijnbelang van klanten en medewerkers. Sinds de oprichting in 2004 is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende SAP-dienstverlener met meer dan honderd medewerkers en een dienstenpakket waarbij de integratie van heldere concepten, robuuste tools en strategische en operationele expertise, borg staat voor een excellente kwaliteit. Op basis van brede en diepe kennis van zowel SAP als de uiteenlopende markten en bedrijfsprocessen weet myBrand voor iedere klant de juiste oplossing te realiseren. Met een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van advies, implementatie, support en exploitatie biedt myBrand tal van mogelijkheden, ook buiten de geëigende paden om. Met een nuchtere kijk op zaken werkt myBrand op basis van cijfers, ervaring en gezonde intuïtie iedere dag aan een beter werkklimaat en meer continuïteit voor klanten zoals Campina, Nedac Sorbo, Mars/Masterfoods en Yokogawa.

Voor meer informatie over myBrand, bezoekt u: www.myBrand.nl

PR-contactpersonen:

Fujitsu Siemens Computers

Christiene Bouwens Marenthe de Nijs

Manager Marketing Communicatie

Tel : +31 (0)346 - 598 794 / +31 (0)6-533 86 091 Tel:+31 (0)172 - 479913 / +31 (0)6-1850 1806

Telefax: +31 (0)346-550152 Telefax: +31 (0)172-479607

E-mail : christiene.bouwens@fujitsu-siemens.com E-mail: marenthe@primacommunicatie.nl

myBrand

Wim van Ruitenbeek

Commercieel Directeur

Tel: +31 (0)162-571535

E-mail: wim.vanruitenbeek@mybrand.nl