Ingezonden persbericht


PNY GeForce(TM) 8800 GTS 512MB
De werkelijkheid wordt steeds echter

Mérignac, Frankrijk, 12 december 2007 - PNY Technologies kondigt met trots de nieuwe HDCP en voor DirectX10.0 geschikte videokaart aan: de GeForce(TM) 8800 GTS 512Mb. De kaart biedt geweldige prestaties en werkt met Blu-Ray en HD-DVD films tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

'Door de revolutionaire geünificeerde architectuur en volledige ondersteuning voor Microsoft(TM) DirectX(TM) 10 games, biedt de PNY GeForce 8800 GTS 512Mb niet eerder vertoonde prestaties,' zegt Jonathan Filleau, Category Manager bij PNY Technologies.

Technische eigenschappen:

8800GTS 512MB

BUS Technology

PCI Express

Memory Amount

512Mb

Memory Interface

256-bit GDDR3

Core Clock (MHz)

650 MHz

Memory Frequency (effective)

970 MHz

Shader Clock (MHz)

1625 MHz

Memory Bandwidth (GB/s)

62,1

Texture Fill Rate (billion/sec)

41,6

Inhoud:

Driver CD;

DVI naar VGA adapter;

HDTV Break Out Box adapter;

Advies verkoopprijs: ¤ 349,- incl. BTW

Garantie:

PNY Technologies biedt een vervangingsgarantie van 3 jaar. Voor meer informatie, technische hulp, FAQ's of de meest actuele drivers, ga naar www.pny.eu.

Over PNY Technologies

PNY Technologies, opgericht in 1985 in New Jersey (VS), startte haar activiteiten met de fabricatie en de verkoop van een compleet gamma aan geheugenproducten. In 1994 opende PNY een bureau in Frankrijk om haar bedrijfssucces in Europa te ondersteunen. Momenteel heeft het bedrijf verkoopkantoren in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

De verschillende partnerships die PNY heeft met OEM's (waaronder Brother, Cisco, Dell, Epson, HP, IBM, Kyocera, QMS, Sony en Toshiba), brengen constante verbeteringen in alle nieuwste technologieën en garanderen een uitstekende kwaliteit en service.

PNY onderhoudt een langdurige en solide relatie met verschillende grote namen uit de retail-distributiesector, door haar reputatie als leverancier van kwalitatieve en innovatieve oplossingen voor alles wat met de computer te maken heeft. PNY heeft het grootste marktaandeel in de retailverkoop van geheugenproducten, zowel in de VS als in Europa. In de voorbije jaren heeft PNY haar consumentengamma aanzienlijk uitgebreid met de introductie van een complete consumentenlijn aan flash-media (geheugenkaarten en digitale oplossingen). Sinds 2000 is PNY een marktleidende leverancier van grafische kaarten voor consumenten van het merk GeForce en tevens van grafische kaarten met NVIDIA Quadro(TM) door PNY voor professionele werkstations.

Bezoek voor meer informatie www.pny.eu

Contacten

PNY Technologies

Jonathan Filleau

Category Manager

jfilleau@pny.eu

Sophie Verdier

PR Manager

sverdier@pny.eu

Perscontact

Jan Robijns

Open2Europe

+33 1 55 02 14 69

j.robijns@open2europe.com