Mojo Concerts
10-8-2007

Marilyn Manson schopt tegen heilige huisjes in Den Bosch

Zijn trouwe fans hebben hem op een voetstuk geplaatst. Anderen daarentegen zijn op zijn zachtst gezegd niet zo gecharmeerd van zijn expliciete teksten en extravagante verschijning. Sterker nog, door velen wordt hij verguisd en veracht. Dat is misschien wel de sleutel van het succes van Marilyn Manson. Want niemand anders dan deze übergod van de shockrock durft flink tegen heilige huisjes te schoppen.

Met zijn controversiële ideeën over sex, drugs en satanisme jaagt de anti-Christ superstar heel conservatief Amerika de gordijnen ins. Wie aanwezig was bij één van zijn eerdere optredens in Nederland weet wat hem te wachten staat. Een heerlijk hysterisch spektakel waarbij in muzikaal en visueel opzicht alles uit de kast wordt getrokken. Geef je ogen en oren goed de kost dus!

De special guest van deze avond is afkomstig uit Noorwegen. Oslo is de thuisbasis van Turbonegro: een bont gezelschap van zes opgemaakte en verklede Vikingen dat stad en land onveilig maakt met een vileine mix van metal, glamrock en punk. Ook zij zijn niet vies van enige controverse gezien hun homo-erotische verschijning en teksten.

Woensdag 12 december 2007
Brabanthallen - Den Bosch
Entree: ¤ 39,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 11 augustus om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.