Senternovem


Nieuws

19-11-2007 | Marktkansen voor bedrijven met energie-efficiency in gebouwen in Duitsland

Energie-efficiency is een veelbesproken onderwerp, maar wat kan het nu werkelijk voor u betekenen? Hoe kan uw bedrijf er rendement uithalen, waar liggen uw marktkansen en wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Voor het verkrijgen van antwoorden op uw vragen, interessante lezingen en discussies nodigt de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) u hierbij gaarne uit om deel te nemen aan de bijeenkomst 'Energie efficiency in gebouwen marktkansen in Nederland en Duitsland'.

De bijeenkomst wordt door de DNHK georganiseerd op initiatief van het Duitse Ministerie van Economische Zaken en vindt plaats op woensdag 12 december 2007 bij de KvK Haaglanden in Den Haag. De bijeenkomst begint om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur met een borrel. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. De bijeenkomst richt zich tot projectontwikkelaars, ingenieursbureaus, woningbouwcorporaties, gemeenten, installateurs, architecten en bedrijven die duurzame producten of oplossingen voor energie-efficiënte gebouwen produceren of distribueren.
Op donderdag 13 december is er een handelsdelegatie van acht innovatieve Duitse bedrijven in Nederland. Deze acht producenten van energie-efficiënte producten op het gebied van o.a. bouw, verwarming en isolering zijn op zoek naar Nederlandse samenwerkingspartners. De DNHK organiseert individuele kennismakingsgesprekken voor geïnteresseerde Nederlandse bedrijven.
Nadere informatie over deze acht bedrijven zijn in de vorm van korte profielen beschikbaar. Voor nadere informatie, het maken van afspraken of uw aanmelding voor de bijeenkomst, kunt u contact opnemen met de DNHK, mevrouw Alexandra Löhr, telefonisch op 070-3114134, per email.