Loonbelasting: het kan wel degelijk eenvoudiger

05/12/2007 09:13

Reed Business

Den Haag, 5 december 2007

Loonbelasting: het kan wel degelijk eenvoudiger

Twintig grote namen op het gebied van loonbelastingen geven hun visie in het boek 'De opkomst en ondergang van de loonbelasting'.

Op 12 december a.s. ontvangt staatssecretaris De Jager van Financiën het eerste exemplaar van het boek 'De opkomst en ondergang van de loonbelasting uit handen van Mans Kuipers, partner bij Ernst & Young Belastingadviseurs te Rotterdam.'
Dit zal gebeuren na afloop van het congres 'Nieuwe Wet- en Regelgeving' in het Beatrixtheater in Utrecht. Het boek verschijnt ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van het blad Elsevier Salaris Magazine (voorheen Aanspraak). In dit boek komen twintig grote namen op het gebied van loonbelastingen aan het woord. Uniek is dat de auteurs zowel werkzaam zijn bij de overheid (belastingdienst) als ook afkomstig zijn van nagenoeg àlle grote adviesorganisaties. Zij diepen ieder een specifiek onderwerp uit dat van belang is voor de loonheffingen, door een terugblik te geven op de afgelopen twintig jaar, de huidige situatie te schetsen en te besluiten met aanbevelingen aan de politiek om de praktijk van de loonbelasting te verbeteren.

Enkele van de thema's die in dit boek aan de orde komen zijn autokostenfictie, reiskostenvergoedingen, vaste kostenvergoedingen, aanspraken, telefoonperikelen en keten- en inlenersaansprakelijkheid.

Datum uitreiking: 12 december 2007
Tijd: 16.00 uur
Plaats: Beatrixtheater Utrecht


Bestellen:

De opkomst en ondergang van de loonbelasting
De opkomst en ondergang van de loonbelasting
Kuijper, M.