Uitreiking Leren Ondernemen Prijs

08/12/2007 04:27



SenterNovem



Op woensdag 12 december wordt, na een korte toespraak van minister Plasterk van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, de Leren Ondernemen Prijs 2007 uitgereikt door voormalig TMF-presentatrice Miljuschka.

De uitreiking is een spektakel-evenement met muziek, een flitsende presentatie van een succesvolle jonge ondernemer en een lasershow. Genomineerde scholen presenteren zich in een professionele video-clip. Minister Plasterk spreekt de aanwezigen toe en zal een succesvol product van een jonge ondernemer/ontwerper in ontvangst nemen. Drie winnende scholen (uit het voortgezet, middelbaar beroeps- en hoger onderwijs) gaan met een prijs van EUR 3000,= naar huis.

De Leren Ondernemen Prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan scholen die projecten of programma's uitvoeren om leerlingen en studenten te stimuleren ondernemend te zijn of ondernemer te worden. De prijs is een opzet van het partnership Leren Ondernemen, een initiatief van de ministeries van Economische Zaken en Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Bij de uitreiking zijn alle partners die participeren in Leren Ondernemen aanwezig. In totaal zijn veertien scholen genomineerd uit alle sectoren in het onderwijs. Zij zullen allen aanwezig zijn bij de uitreiking en zich presenteren via videoclips van hun ondernemende projecten.





http://www.lerenondernemen.nl