Time : 10:00:00
Date : 12 December 2007
Sender Name: Large Popmerchandising

Large Popmerchandising verbindt naam aan Fury! Magazine

Postorder Large Popmerchandising gaat met het nieuwste Nederlandstalige FURY! Magazine een samenwerking aan. Beide partijen zijn gespecialiseerd in lifestyle, streetwear en rock & metal. Large Popmerchandising brengt per kwartaal een catalogus met een oplage van 220.000 stuks op de markt en Fury! begint met een maandelijks magazine in een oplage van 10.000 stuks.

Niet alleen word er in Fury! Magazine aandacht besteed aan de verschillende muzikale stromingen binnen de rock, maar ook kleding, juwelen, auto's, motoren, muziek instrumenten, films, games, boeken, tattoos, gageds, sport en vele andere zaken zullen op een geheel eigen manier besproken worden. "Omdat beide bedrijven zich geheel richten op de zelfde doelgroep is een samenwerking een kleine stap. FURY! magazine schrijft er over en wij verkopen het", aldus Rob Willemse van Large Popmerchandising.

"Geweldig dat een gerenommeerd bedrijf als de Large met ons wil samenwerken. Voor ons een teken dat we in de juiste richting zitten te denken. En voor een startend bedrijf als het onze een geweldige opsteker. Ik denk dat we met deze samenwerking een belangrijke stap hebben gemaakt en dat we een flinke groei in de populariteit van ons blad kunnen genereren". Aldus Martjo Brongers, uitgever en hoofd redacteur FURY! Magazine.

Nummer 1 van Fury! Magazine ligt op 14 december in de kiosken en boekhandels.
www.fury-mag.com