Ingezonden persbericht


Inter Access neemt Michiel van Vlimmeren en Luc Patist op in hoofddirectie

Hilversum, 12 december 2007 - ICT-dienstverlener Inter Access benoemt Michiel van Vlimmeren en Luc Patist tot lid van de hoofddirectie. Van Vlimmeren is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor Managed Services en Professional Services IT-infrastructuur, terwijl Patist zich zal richten op verdere uitbouw van de commerciële tak van Inter Access. Uiteindelijke doelstelling is om bedrijven en instellingen de volle breedte van het Inter Access-portfolio te kunnen aanbieden.

Van Vlimmeren werkt al negen jaar bij Inter Access in diverse functies. Als Project Executive werkte hij mee aan de eerste grote Managed Services-deal van het bedrijf. Vervolgens vervulde hij de taak van Manager Service Management Solutions en tot voor kort was hij Directeur Managed ICT Services.

"In het verleden heb ik Inter Access als voorkeursleverancier van Managed Services weten neer te zetten", zegt Michiel van Vlimmeren. "Ook in deze functie zal ik de continuïteit in kwaliteit, het klantgericht denken en onze flexibiliteit als focus gebruiken om zo het servicesportfolio te blijven verbeteren."

Patist werkte vanaf 1985 bij IBM in verschillende commerciële en managementfuncties. Hij was onder meer directeur van de hardwaredivisie, waar hij leiding gaf aan 130 medewerkers. In die periode werd IBM marktleider op het gebied van (UNIX-)servers. Daarnaast was Patist bij dit concern eindverantwoordelijk voor verschillende internationale klanten, zoals Unilever, ING en Rabobank. Voor de Rabobank was Patist nauw betrokken bij de wereldwijde implementatie van Siebel/CRM.

"Het is mijn ambitie om wat ik in 22 jaar bij IBM geleerd heb, toe te passen bij Inter Access", zegt Luc Patist. "In mijn ogen heeft dit bedrijf de potentie om nog verder uit te groeien in de Nederlandse en Belgische markt."

###

Over Inter Access
Met ruim 1.100 medewerkers in Nederland en België is Inter Access de IT-dienstverlener voor de ontwikkeling èn het beheer van de informatievoorziening van middelgrote en grotere organisaties in de publieke sector, zorg, handel, industrie en financiële dienstverlening. Met onze kernactiviteiten Consulting, Technology, Solutions en Managed Services bieden we onze klanten integrale IT-oplossingen op basis van standaardcomponenten dan wel op basis van maatwerk, of door de inzet van mensen met hoogwaardige kennis en ervaring. Inter Access kiest bewust voor het toepassen van op standaarden gebaseerde technologie van de toonaangevende leveranciers IBM, Microsoft, Oracle en SAP. Daardoor zijn krachtige partnerships gegroeid en ontvangt Inter Access jaar na jaar prestigieuze innovatieprijzen.