Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Luchthaven Schiphol, 12 december 2007

Ontwikkeling nieuw bedrijventerrein PolanenPark

Op 12 december zijn Schiphol Area Development Company N.V. (SADC) en Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Noordzeekanaalgebied N.V. (RON) toegetreden als aandeelhouders van het nieuwe bedrijventerrein PolanenPark.

PolanenPark is de nieuwe werklocatie in de regio Amsterdam, waar succesvol ondernemen samen gaat met een goede bereikbaarheid en een centrale ligging. PolanenPark ligt vlak langs de A9 naast knooppunt Rottepolderplein met Amsterdam, Haarlem, Haven Amsterdam en Amsterdam Airport Schiphol in de directe nabijheid. Het park biedt ruimte aan regionaal en internationaal georiënteerde bedrijven in de hogere milieucategorieën (categorie 2-4). PolanenPark is een bijzondere locatie in een kwalitatief hoogwaardige omgeving waar nu en in de toekomst met plezier wordt gewerkt.

PolanenPark is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude, provincie Noord-Holland, Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Noordzeekanaalgebied N.V. en Schiphol Area Development Company N.V.

Op korte termijn wordt gestart met de verkoop van de kavels. Er is reeds veel belangstelling voor dit nieuwe bedrijventerrein.

Voor meer informatie over PolanenPark, de uitgifte en de beschikbaarheid van kavels kunt u onze website bezoeken (www.polanenpark.nl) of contact opnemen met de heer Reinoud Fleurke via sales@polanenpark.nl of telefonisch via 020- 654 40 20.

Bijlage:

- de vier initiatiefnemers van PolanenPark
- Artist impression van PolanenPark