Kennisportal.com gastspreker op unieke ThreeB meeting


Thema: innovatieve technologie toepasbaar

MAARSSEN, 20071203 -- Kennis is macht, kennisdeling geeft kracht. Onder dit motto spreekt Jan C. Smit van Kennisportal.com op de ThreeB bijeenkomst van 12 december a.s. bij Imtech ICT in Den Haag. Centraal staat het thema `Innovatieve technologie toepasbaar'.

Diverse bureaus hebben onderzocht welke dienst op internet het meest aantrekkelijk wordt gevonden. "Zoekdiensten" blijken met een ruime voorsprong voor "e-mail" op de eerste plaats te staan. Als je met een ICT uitdaging of met een organisatorisch probleem zit en je gebruikt Google dan kom je al snel terecht bij Kennisportal.com. Dit is de grootste openbare kennisbank van Nederland. Op de ThreeB bijeenkomst zult u kennismaken met Kennisportal.com en krijgt u inzicht in de kennis en het netwerk van deze groep van experts.


________________________________________
Over ThreeB
ThreeB is een jonge en dynamische business club, welke op een informele wijze een netwerk van contacten ontwikkelt en onderhoudt.
Hierbij is het van belang dat u kunt participeren in een platform welke u en uw organisatie toegevoegde waarde biedt.

Klaas Zeeman heeft dit idee verder ontwikkeld en besproken met een aantal potentiële leden en richtte ThreeB op. De eerste business meeting vond op 14 April 1999 plaats. is Inmiddels is dit uitgegroeid tot een platvorm waarbij ieder kwartaal sessies worden georganiseerd.
Gezien de enorme brede interesse uit de markt is de naam "Broad Band Business club, ThreeB" gekozen.

Meer informatie op de website www.threeB.nl

Over Kennisportal.com
`Kennis is macht, kennisdeling is kracht'
Onder dit motto publiceert Kennisportal.com artikelen voor haar klanten. Marktontwikkelingen, visies, casus & rapporten maar ook complete plannen van aanpak worden onder de aandacht gebracht bij potentiële nieuwe opdrachtgevers. Via een innovatieve analyse van het leesgedrag en een interview met de lezers worden de werkelijk geïnteresseerden als leads afgeleverd. Met één op één marketing & matching van vraag en aanbod ontstaat er al snel een hechte nieuwe relatie. Kennisportal.com publicaties omschrijven Organisatie & ICT ontwikkelingen en richt zich op het management en directies van middengrote en grote organisaties (medium / large enterprises).

Voor meer informatie wordt verwezen naar `Over Kennisportal'; www.kennisportal.com





Ingezonden persbericht