Pallas Athena kiest SharePoint partner


APELDOORN, 20071212 -- Apeldoorn, 12 december 2007 - Om in de toenemende vraag te voorzien om een Business Process Management (BPM) oplossing met gebruikmaking van Microsoft SharePoint te realiseren heeft Pallas Athena gekozen voor een partnership met ShareOne.

"ShareOne is niet zo maar een SharePoint implementatie bedrijf, maar een consultancy organisatie die echte business-oplossingen op basis van SharePoint technologie realiseert" licht John Jansen, commercieel directeur van Pallas Athena Solutions toe. "Pallas Athena Solutions biedt een prima productenpallet om de procesbesturing goed te organiseren" stelt Ron Witjes, managing consultant van ShareOne.

ShareOne is een relatief jonge organisatie, maar wel één waarin vele jaren van kennis en kunde op het gebied van Document Management en Enterprise Content Management zijn gebundeld. "Het implementeren stopt niet bij het installeren en inrichten van SharePoint. Onze toegevoegde waarde zit in het leven van geïntegreerde oplossingen, die complete procesondersteuning bieden" aldus Ron Witjes.

Pallas Athena levert BPM-oplossingen op elk terrein, voor grote en kleine organisaties. Op basis van BPM|Protos, de Process Mining & Modelling component van de BPM|suite by Pallas Athena, kan heel snel een procesbesturingsoplossing worden gerealiseerd. Ondersteund met SharePoint is dit een ideale omgeving voor lean en mean oplossingen.

Pallas Athena Solutions

Al meer dan veertien jaar levert Pallas Athena Solutions innovatieve software voor BPM en begeleidt organisaties bij het inrichten en invoeren ervan. Wij zorgen ervoor dat het écht gaat werken. Met de nieuwe BPM|suite by Pallas Athena en meer dan honderd ervaren BPM-professionals biedt Pallas Athena Solutions de meest hoogwaardige combinatie van BPM-software en -diensten die op de markt te verkrijgen is.





IJme Schilstra