MSN Timer begrenst computer gebruik kinderen


pc timer beveiligd uw bedrijf

INTERNET, 20071212 -- Een MSN Timer (pc-timer), eindelijk een programma om het gebruikt van MSN in te dammen, je stelt gewoon de tijd in die er met MSN gebruikt mag worden, en viola, MSN word automatisch na het verstrijken van de tijd afgesloten. Je kunt gewoon verder werken met de pc totdat b.v. de ingestelde tijd van het uitschakelen is bereikt. Dezelfde timer kan ook gebruikt worden om de gebruikers tijd van de computer in te stellen of de pc op gezette tijden uit te schakelen of te herstarten. GeĂŻnteresseerd, ga dan naar www.robusoft.com. Demo download mogelijk.

PC-timer MSN timer voor controle van computer gebruik en energie besparing

Om het computer gebruik in het bedrijf of gezin binnen de perken te houden, heeft menigeen problemen. De kinderen zijn dagenlang aan het spelen of MSN'n op de PC en u heeft er totaal geen controle meer over. Een simpele oplossing voor dit probleem is een programma dat uw computer laat afmelden, naar een bepaalde tijd, of op een bepaalde tijd. Dit programma is er nu. Het werkt heel simpel, en u kunt het ook nog met een parameter in uw opstartmenu plaatsen als u dat wenst. Meer informatie vind u op de site van Robusoft. Het programma tijd.exe kunt u op meerdere manieren gebruiken. Indien u bovenstaande te moeilijk vind dan kunt u ook de versie nemen waarmee u een en ander automatisch kunt instellen. Hiermee kunt u dus ook stroom besparingen verwezenlijken door b.v. de computer 18:00 uur te laten afsluiten. Zo voorkomt u dat de pc niet s'nachts blijft doordraaien, dag na dag.

In de Prof-Plus versie is het zelfs mogelijk een paar programma's te nemen en die aan een gebruik tijd maximum te hangen. b.v. U plaatst Windows Live Messenger (MSN Timer) met een maximale tijd van 1 tot 600 min. Het gebruik (ongeacht afsluiten, herstarten van de computer of messenger) word precies bijgehouden, na deze tijd is het niet meer mogelijk het programma op te starten. U kan de gebruikte tijd handmatig resetten of per dag resetten.

In de grootste versie is het ook mogelijk een wachtwoord in te stellen, daarmee kunt u zelfs de "handige" of ervaren pc gebruiker het vrijwel onmogelijk maken om de timer te manipuleren.

PC-Timer gebruiken:
1. U kunt het in het opstart menu van uw pc zetten. Als u via start naar alle programma's gaat vind u in deze lijst een menu "Opstarten", alle programma's die hierin staan worden tijdens het starten en aanmelden van de computer automatisch gestart. Het programma tijd.exe heeft een optie om via een parameter het aantal minuten mee te geven waarna de computer afgemeld moet worden. Zo zorgt de aanroep "tijd.exe 59" ervoor dat vanaf nu na 59 minuten de computer word afgemeld.

2. U kiest de prof versie en stelt daarin de gewenste zaken in, u hoeft niet moeilijk te doen hoe het in opstarten te plaatsen etc. Het programma doet dat allemaal voor u.

3. U kiest de Prof Plus versie waarin de beveiliging door een wachtwoord kan worden gekozen, waardoor een zeer goede beveiliging van het programma en de computer word verwezenlijkt. Een automatische programma timer + afsluit timer. Ongeacht of de gebruiker de computer herstart of uitschakelt worden de waardes van de timers toch vastgehouden. Ook is het mogelijk om b.v. iedere dag de gebruiker een nieuwe hoeveelheid programma tijd te geven, u hoeft daar dan verder niets meer aan te doen.

Al met al spreken we hier over een programma met veel mogelijkheden. Stel dat u een systeem heeft met nachtelijke back-up, het is dan noodzaak dat alle gebruikers zijn afgemeld. U kunt b.v. een vaste herstart per dag laten uitvoeren.

Bij www.robusoft.com kunt u het programma downloaden.





Henry Robben