Persbericht: MarkiezenExpert.nl lanceert nieuwe website


HAARLEM, 20071212 -- Afgelopen week heeft MarkiezenExpert.nl, specialisatietak van zonweringbedrijf DeZonweerder.nl, een nieuwe website gelanceerd. MarkiezenExpert.nl is expert van het fabriceren van houten markiezen in eigen fabriek. Van standaard modellen tot de zogenaamde pet- en klapmodellen, al dan niet voorzien van bedrukking of elektrische bediening.

Op de nieuwe site van MarkiezenExpert.nl kan men op eenvoudige wijze de prijs van een markies uitrekenen, zonweringdoeken uitzoeken en alle RAL-kleuren bekijken.
Tevens staan er prachtige foto's van diverse projecten op zowel de website zelf, als in het uitgebreide fotoalbum.

Door een hoge vindbaarheid op internet bespaart MarkiezenExpert.nl veel geld op marketingkosten, waardoor de verkoopprijs van markiezen laag kan blijven.
Zo heeft MarkiezenExpert.nl naast een hoge notering op Google, exclusiviteit op alle zonwering- en markiezenpagina's zoals bijv: Markiezen.Eigenstart.nl, Markiezen.Startbewijs.nl, Markiezen.Jouwpagina.nl, Markiezen.Boogolinks.nl en Zonwering.Startpagina.nl

Naast particulieren heeft MarkiezenExpert.nl veel winkels, scholen, restaurants, hotels, makelaars en zelfs bierbrouwers als klanten.





MarkiezenExpert.nl