Lancering nieuwe rock-'&-roll feest en carnavalshit


Het werd tijd voor een opvolger van: Ut huus stut te schudde

MILL, 20071212 -- Op zaterdag 22 december 2007 staan de Eightball Boppers vanaf 21.00 uur in café zaal de Kleine wereld in St. Hubert. Daar laten zij die avond niet alleen de jaren van vetkuiven en petticoats herleven, maar ook presenteren zij er hun nieuwe Brabantstalige carnavalshit.

De originele jaren vijftig rockabilly en rock-`&-rollband de Eightball Boppers zijn afkomstig uit Mill, St. Anthonis en Rijkevoort. Deze band verzorgt door heel Nederland optredens en is een graag geziene gast op festivals. Maar ook op zomaar een avond in zomaar een kroeg zijn ze regelmatig te vinden. Zo staan ze bijvoorbeeld op 1 januari in café 't Vertrek in Boxmeer en zaterdag 22 december vanaf 21.00 uur in café zaal de Kleine wereld in St. Hubert.
Tijdens het optreden in St. Hubert presenteren de Eightball Boppers voor het eerst live op het podium hun nieuwe Brabantstalige carnavalshit. Enkele jaren geleden namen zij voor de grap "Ut huus stut te schudde" op en dit nummer bleek een schot in de roos. Tot op de dag van vandaag is deze Brabantstalige rock-`&-roll feesthit regelmatig op de radio te horen en wordt hij bij optredens vaak op veelvuldig verzoek diverse keren gespeeld.
Maar het werd tijd voor een opvolger. Vandaar dat de Eightball Boppers onlangs de studio in zijn gedoken en "Gelen Daf" op hebben genomen. Ook wordt er nog gewerkt aan een videoclip met uiteraard een "Gelen Daf" in de hoofdrol. Dit nummer is binnenkort gratis te downloaden op www.8bb.nl en ook de videoclip zal er straks te zien zijn.

Wilt u "GelenDaf" en heel wat andere nummers liever live horen? Kom dan naar één van de openbare optredens van de Eightball Boppers. Op de website www.8bb.nl kunt u in de agenda vinden wanneer ze waar te horen en zien zijn.





Ingezonden persbericht