Gemeente Helden

Bezoek college aan Beringe

In het kader van de collegebezoeken aan de kernen van Helden staat binnenkort de kern Beringe op de agenda. Om de kernen niet onnodige te belasten, worden deze bezoeken zoveel mogelijk gecombineerd met activiteiten van de kernen zelf. Op 12 december om 20.00 uur heeft het Dorspoverleg Beringe een informatiebijeenkomst voor de hele gemeenschap georganiseerd en het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Helden zal hier ook aanwezig zijn.

Tijdens deze avond zullen de verschillende commissies van actieve inwoners in Beringe aan de gemeenschap hun vorderingen rapporteren. De onderwerpen die langs komen zijn WWZ, Openbare ruimte, Oude school, Brede School, Veiligheid, Wandelroutes, Industrieterrein, Dierenweide. Meer concreet zal het project levensloopbestendige woningen rond de kerk worden toegelicht door Wonen Helden. Vanuit de gemeente Helden ten slotte, zullen de plannen voor de starterswoningen in Beringe nader worden belicht.

Het eerste gedeelte van de bijeenkomst tot 21.15 uur is gereserveerd voor de presentaties uit Beringe en het college. Na de pauze om 21.30 uur kunnen de inwoners van Beringe nog in gesprek met het college. In eerste instantie plenair en na afloop van het officiële gedeelte om 22.30 uur, nog individueel.

4-12-2007 11:20