Ingezonden persbericht


***Persbericht***
Club KRANG weekender! 2 dagen stappen in Amsterdam voor maar tien euro! 14 december in Club Akhnaton en 15 december in Paradiso grote zaal

Club KRANG is nu alweer een half jaar met veel succes bezig, met als absoluut hoogtepunt natuurlijk de KRANGzinnige feestjes die tot 10 uur 's ochtends duren en steevast totaal los gaan zoals je dat eigenlijk alleen in Berlijn ziet. Slogan voor deze feestjes is dan ook: Amsterdam ist nicht Berlin, but we still party like rockstars!

Om dit heugelijke feit te vieren pakt het bedrijf achter de Club KRANG feesten en events, Flowing Productions, maar eens extra uit met een heuse KRANG weekender: 2 nachten achter elkaar feesten! 14 december in de Akhnaton en 15 december in de grote zaal van Paradiso - in samenwerking met Linke Soep. En dat voor maar 10 euro!

Hoe dit werkt? Koop je kaartje voor het feest Hutpost in Paradiso in de voorverkoop, laat dit de 14e aan de deur zien bij de Akhnaton, et voila! Je mag zo door lopen! Kom wel op tijd want vol=vol!

Verwacht oa een extra lange LIVE set van Polder (Lauhaus & David Labeij) en DJ sets van Sven Tasnadi (Leipzig), Tim Nieburg, Ringo & Rosie, en een side2side set van KRANG residents en organisatoren Flow en Ingy.

Tevens zal er een waanzinnige scary bruidjes dansvoorstelling door Mixed Flavour onder leiding van Mathile Koster worden gegeven, en worden er visuals verzorgd door VJ SMON (Simon van de Rijdt).

Zie voor de exacte line-up en acts per avond www.clubkrang.com

Club KRANG! 14-12-2007 van 23:00u - 05:00u
Locatie: Club Akhnaton, Nieuwezijds Kolk 25, Amsterdam Kaartverkoop aan de deur, 10 euro of 5 euro met KRANGE pas Presale op de site van Flowing Productions: www.flowing.nl en op www.beatfreax.nl, 7 Euro excl. fee

Hutspot - Club KRANG! invites Linke Soep, 15-12-2007 van 23:59u tot 05:00u Locatie: Paradiso, Weteringschans 6, Amsterdam
Vraag naar een kaartje voor Hutspot!
Kaartverkoop: 10 euro incl. lidmaatschap (en incl. entree voor de 14e bij Club Akhnaton, dit staat echter niet op het kaartje!) bij AUB ticketshop, Boudisque, Get Records en online via www.ticketservice.nl Als toetje nog wat extra KRANGzinnig nieuws!
22 december is het tijd voor de volgende Club KRANGzinnig! Dansen tot 10 uur 's ochtends dus! En om het jaar maar meteen goed af te sluiten, is daarvoor meteen maar een superact geboekt. De wereldberoemde DJs Ripperton en Quenum, beide uit Zwitserland, zullen maar liefst 4 uur side2side gaan draaien. Een unieke gebeurtenis! Deze twee helden zullen worden aangevuld door