TROS

Hilversum, 11-12-2007

ZONNIG TROS MUZIEKFEEST: ALLE FANS AAN DEK

Op vrijdag 14 december is het TROS MUZIEKFEEST: ALLE FANS AAN DEK te zien. Bijna anderhalf uur lang de beste Nederlandse artiesten in een zonnig muziekfeest vanuit de Caribbean.

Ruim 800 TROS-leden gingen in november 2007 mee op het supermoderne Amerikaanse cruiseschip 'Carnival Inspiration'. Zij stapten op een feestelijke en muzikale bootreis die startte in Miami en vijf dagen lang over de Caribische wateren voer met aan boord een keur aan Nederlandse artiesten.

Sfeervolle optredens van Belle Perez, Thomas Berge, Marianne Weber, Jan Keizer, Helmut Lotti, Wolter Kroes, Corry Konings en Monique Smit zorgen voor een ware Hollandse happening. Tijdens de reis worden de Kaaimaneilanden en het Mexicaanse eiland Cozumel aangedaan, waar een aantal gezellige excursies plaatsvinden. Dit levert prachtige vakantiebeelden op met Thomas Berge, Monique Smit en Jan Keizer zwemmend tussen de dolfijnen en Wolter Kroes die, samen met z'n vrouw Tess, te paard het Mexicaanse landschap verkent. De kijker maakt in dit programma ook kennis met een andere kant van de Bekende Nederlanders, de artiest wordt ook als mens belicht.

Kortom, een muzikale reis met een zonnig tintje.

TROS MUZIEKFEEST: ALLE FANS AAN DEK
Uitzending vrijdag 14 december
Nederland 1 - 21.27 uur




TROS