Ingezonden persbericht


OMRON KIEST AT&T VOOR BEHEER EUROPESE LAN INFRASTRUCTUUR

Nieuwe overeenkomst breidt samenwerking uit met LAN-beheer in 17 landen

DEN HAAG, 13 december 2007 - Omron Europa heeft AT&T gekozen voor het beheer van zijn Europese LAN infrastructuur. De nieuwe overeenkomst bouwt voort op de bestaande samenwerking met Omron Corp., een wereldwijd vooraanstaande leverancier van producten en technologieën voor automatisering, detectie- en controle-systemen.

De afgelopen vier jaar heeft AT&T aan Omron Europa IP diensten geleverd voor VPN-communicatie, remote access en hosting. Onder de nieuwe overeenkomst wordt AT&T verantwoordelijk voor monitoring en beheer van de LAN netwerken van Omron op 33 locaties in 17 Europese landen, als onderdeel van een compleet aanbod van netwerkbeheerservices voor multinationale organisaties.1

Roel Spijker, IT Infrastructure Solutions Architect bij Omron Europa, licht toe: "AT&T was de enige leverancier die een op wereldwijde schaal werkend model kon laten zien. Dit en het feit dat AT&T onze business al goed kende, deed ons besluiten AT&T te kiezen als uitbestedingspartner voor het volledige beheer van onze LAN-omgeving."


1 De betrokken landen zijn: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Rusland, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Over Omron

OMRON (1933) heeft zijn hoofdkantoor in Kyoto, Japan en is wereldwijd toonaangevend op het terrein van industriële automatisering en elektronische componenten. De onderneming heeft een jaaromzet van 5,7 miljard US-dollar en telt meer dan 33.000 medewerkers in 34 landen. Het hoofdkantoor van de Europese organisatie is gevestigd in Hoofddorp, Nederland. Kijk voor meer informatie over OMRON op www.omron.nl of www.omron.com.

Over AT&T

AT&T Inc. (NYSE: T) is een van de voornaamste holdings op het vlak van communicatie. Haar dochterondernemingen en filialen, AT&T-bedrijven, leveren AT&T-diensten in de Verenigde Staten en over de hele wereld. Hun producten zijn o.a. de modernste bedrijfscommunicatiediensten ter wereld op basis van IP en nationale toonaangevende, draadloze snelle internettoegangen en stemdiensten. Op de binnenlandse markt staat AT&T bekend als autoriteit in het publiceren van telefoonboeken en advertentieverkoop van haar Yellow Pages- en YELLOWPAGES.COM-organisaties. Het AT&T-merk wordt toegekend aan vernieuwers in sectoren zoals

communicatieapparatuur. Als onderdeel van haar strategie voor de integratie van drie schermen, breidt AT&T zijn televisiediensten uit. Ga voor meer informatie over AT&T Inc. en de producten en diensten die de dochtermaatschappijen en filialen van AT&T leveren naar www.att.com.

© 2007 AT&T Intellectuele Eigendom. Alle rechten voorbehouden. AT&T en het AT&T-logo zijn handelsmerken van AT&T Intellectuele Eigendom. Voor meer informatie kunt u deze mededeling opnieuw lezen in de persruimte van AT&T op www.att.com/newsroom.

Noot voor de redactie,