Ingezonden persbericht


Persbericht

Volop entertainment tijdens 'Hoorn op Zondag'

De koopzondagen in december staan bol van het entertainment. Muzikanten bezoeken op 16, 23 en 30 december tussen 12.00 - 17.00 uur de binnenstad van Hoorn en zorgen voor extra gezelligheid voor jong en oud. Deze koopzondagen bieden de perfecte gelegenheid om weer eens ouderwets te gaan (kerst)shoppen.

Gezellig winkelen
Al jaren worden de 'aangeklede' koopzondagen georganiseerd. Deze dagen wordt de binnenstad zeer druk bezocht en vrijwel alle winkels openen dan ook hun deuren. Een uitgelezen moment om lekker ontspannen een dagje te winkelen, de kerstsfeer te proeven en te genieten van divers entertainment.

Entertainment
16 en 23 december staan de koopzondagen geheel in het teken van misschien wel de sfeervolste dagen van het jaar; Kerstmis. Deze dagen worden muzikaal ondersteund door Zangkoor Vivace, George van Dé Muziek en E.J. Fillee. Zangkoor Vivace treedt op als Charles Dickenskoor en verzorgt, in stijl, diverse Christmas Carols. George verschijnt als Christmas Daddy en is een interessante en muzikale vertoning, leuk voor jong en oud. Ook E.J. Fillee brengt, als zingende kerstman, zijn warme klanken weer ten gehore. Hij zorgt voor sfeer tijdens iedere gelegenheid.

Op de koopzondag van 30 december komt Bill Sousa's New Orleans Street Parade naar Hoorn. Een 13mans topformatie met een fantastische sound en een verrassend goede act! Het is een feest om naar deze groep te luisteren én te kijken en zijn een bezoek meer dan waard!

De extra koopmomenten zijn gepland op;
Zondag 16 december
Donderdag 20 december
Vrijdag 21 december
Zondag 23 december
Zondag 30 december

Parkeren
Er is in Hoorn voldoende parkeergelegenheid op loopafstand van het centrum. Parkeren in de parkeergarages 't Jeudje en het Park kost ¤ 1,- per uur maaar een dagkaart kost nog maar ¤ 5,-! Parkeren in de garaage van het Westfries Gasthuis, het Transferium, de RAC-locatie aan de J. Messchaertstraat en het Pelmolenpad kost slechts ¤ 2,- per dag. Gratis parkeren kan op de Nieuuwe Wal (bij de brandweerkazerne).