Horeca

Regio, 16-12-2007

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag en in de nacht van zaterdag op zondag diverse aanhoudingen verricht in de uitgaansgebieden in de regio. De aanhoudingen varieerde van niet voldoen aan bevel of vordering, belediging, wildplassen en enkele vechtpartijen.

Op de Parade in 's-Hertogenbosch werden in de nacht van zaterdag op zondag twee 18-jarige Bosschenaren aangehouden. Ze worden er van verdacht een 17-jarige inwoner van Tiel mishandeld te hebben. Daarbij zou het slachtoffer zelfs met een glas in zijn gezicht geslagen zijn in een horecagelegenheid aan de Parade. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gegaan voor onderzoek. De verdachten zijn ingesloten op het politiebureau.

In de nacht van vrijdag op zaterdag hield de politie op het Heilig Hartplein in Veghel een 30-jarige man uit die plaats aan. Hij wordt er van verdacht een 47-jarige man uit Zaltbommel mishandeld te hebben. De man liep daarbij een gebroken neus op en moest zich laten behandelen in het ziekenhuis. De twee hadden een woordenwisseling gehad in een horecagelegenheid aan het Heilig Hartplein. Buiten mishandelde de verdachte het slachtoffer vervolgens. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Dankzij een oplettende getuige heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag een 22-jarige man uit Rotterdam aangehouden. De getuige zag dat de Rotterdammer de spiegel van een auto,die geparkeerd stond op de Hooghuisstraat in Oss, trapte. De gewaarschuwde politie kon de man aanhouden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt