Politie Zeeland


---


W-2678-2007 Vuurwerk richt vernielingen aan in woning, Oost-Souburg
Door een stuk vuurwerk, dat zondag rond 07.30 uur door de brievenbus van een woning in de Beciusstraat in Oost-Souburg naar binnen werd gegooid, werden in de hal van deze woning diverse vernielingen aangericht.
In de hal waren de binnendeuren ontzet, ruiten en lampen waren vernield en het stucwerk en het plafond waren beschadigd. De politie heeft de zaak in onderzoek.

O-2679-2007 Verkeersongeval, Goes
Op de A58 bij Goes vond zaterdag om 19.30 uur een verkeersongeval plaats.
Een 55-jarige automobilist uit Breskens reed over de linkerrijstrook van de A58 vanuit Goes in de richting van Vlissingen. Naast hem op de rechterrijstrook reed een 47-jarige Vlissingse vrouw. Beide auto's kwamen door onbekende oorzaak met elkaar in aanrijding waardoor de 55-jarige man dwars op de rijbaan tegen de middenvangrail tot stilstand kwam. Een 32-jarige Middelburgse automobilist, die op de linkerrijstrook reed, moest daardoor uitwijken en raakte de bedrijfsauto van een 48-jarige bestuurder uit Zierikzee die op de rechterrijstrook reed. Er raakte niemand gewond, alle auto's liepen schade op.

W-2680-2007 Woninginbraak in Middelburg
Tussen zaterdag 15.30 en zondag 16.00 uur werd ingebroken in een woning in de Kruitmolenlaan in Middelburg.
Er werd een ruit geforceerd en de woning werd doorzocht. Er werd een onbekend aantal sieraden weggenomen.

Z-2681-2007 Mishandeling in Terneuzen
Politie Zeeland is een onderzoek gestart naar een mishandeling die zondag omstreeks 03.50 uur in een horecabedrijf in de Nieuwstraat in Terneuzen plaatsvond.
Een 18-jarige inwoner van Tilburg kreeg daar een glas in zijn gezicht toen hij ingreep in een handgemeen tussen zijn broer en een 20-jarige Terneuzenaar. Een hem onbekende man duwde daarbij onverwachts een glas in zijn gezicht. De Tilburger liep daarbij letsel op aan zijn neus en moest zich onder doktersbehandeling stellen. Hij heeft aangifte gedaan van mishandeling.

W-2682-2007 Aanrijding in Vlissingen
Op de kruising Anjelierenlaan / Irislaan in Vlissingen vond zondag om 14.20 uur een aanrijding plaats.
Een onbekende bestuurder, die over de Anjelierenlaan reed en op de kruising met de Irislaan linksaf sloeg, verleende geen voorrang aan een tegemoetkomende 33-jarige Vlissingse automobilist. Na de aanrijding reed de onbekende gelijk weg, de Vlissinger reed nog een stukje achter hem aan. Door zijn verklaring kon de onbekende om 17.10 uur in de Spuistraat in Vlissingen worden aangehouden. Hij had geen ID bij zich en gaf eerst een valse naam op. Later bleek het een 16-jarige Middelburger te zijn die, gezien zijn leeftijd, uiteraard geen rijbewijs had. Het onderzoek is nog niet afgerond.