Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Melkquoteringscongres tijdens Landbouwwerktuigenbeurs!

LEEUWARDEN - Van maandag 17 tot en met donderdag 20 december vindt in het WTC Expo te Leeuwarden alweer de 17e Landbouwwerktuigenbeurs plaats. Vier dagen lang kunnen tienduizenden bezoekers hun hart ophalen over álles wat Landbouw beweegt. Woensdag 19 december vindt er een congres plaats over melkquotering en marktregulering.........Melkveehouders uitgenodigd!

Congres op woensdag 19 december
Op woensdag 19 december organiseert de Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV) een congres voor alle geïnteresseerde melkveehouders in Nederland en alle andere betrokkenen bij de melkveehouderij. Het congres zal gaan over het voortbestaan van de melkquotering en de daaruit eventueel voortvloeiende marktregulering. Hoe gaat het in de toekomst, wat vinden de verschillende partijen daarvan en wat zijn de gevolgen voor de melkprijs? U bent van harte uitgenodigd om het congres tijdens de 3e beursdag bij te wonen! Voor meer informatie of aanmeldingsmogelijkheden, verwijzen wij u graag door naar www.nmv.nu.

Projectmanager Abeltje de Lang: "De Landbouwwerktuigenbeurs biedt alles voor de moderne agrariër. Van financieel advies, onroerend goed, zaden, aanverwante artikelen, automatisering, elektronica tot onderdelen, banden, demonstraties en de laatste noviteiten. Dit congres op de 3e beursdag sluit daarom erg goed aan op het totale programma. De tijd in de landbouw staat absoluut niet stil en dát toont deze beurs in al haar facetten."

Openingstijden
Maandag 17 december 10.00 - 18.00 uur
Dinsdag 18 december 10.00 - 21.00 uur Woensdag 19 december 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 20 december 10.00 - 18.00 uur

Entreeprijzen
Volwassenen ¤18,-
Kinderen 6 t/m 12 jaar ¤11,-
Kinderen onder 6 jaar gratis
Parkeren ¤3,-