Nederlandse Politiebond


Ledenraadpleging afdeling Drenthe: 17 december

Aangezien het eindbod van de Minister t.a.v. de CAO onderhandelingen op 7 december wordt verwacht en de verwachting is dat deze niet in de buurt van de eis komt worden er landelijk ledenraadplegingen georganiseerd. Wij nodigen daarom alle leden van de NPB in de regio Drenthe uit voor deze raadpleging.
De Ledenraadpleging NPB Drenthe vindt plaats d.d. 17 december 2007, in de kantine van het bureau Weiersstraat te Assen en vangt aan om 15.00 uur.
Deze ledenraadpleging is in principe toegankelijk voor een ieder. De bijzonderheden t.a.v. de CAO onderhandelingen zullen daar besproken worden. Het bod van de minister wordt gepresenteerd door een HB lid of de districtsbestuurster. Wij vinden het belangrijk dat de onderhandelaars die namens ons met de minister om de tafel zitten weten dat ze onze steun hebben. Wij als bestuur verwachten een grote opkomst en hopen dat de kantine te klein is.
De collega`s die geen tijd, kans hebben gehad om de ledenraadpleging in Groningen te bezoeken zijn bij ons van harte welkom.

Gepubliceerd op 27 november 2007 door L Ottens.

Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan, mits met bronvermelding: Nederlandse Politiebond - www.politiebond.nl ©2007.