LEI

Persconferentie LEI Wageningen UR

17 dec 2007 11:00 - 17 dec 2007 12:00
Onderdeel: LEI
Locatie: het Museon, Stadhouderslaan 37, Den Haag Organisatie: LEI

De ontwikkeling van de bedrijfsresultaten en inkomens in 2007 in landbouw, tuinbouw en visserij

Directeur dr. Jan Blom zal (voor het laatst in functie) zijn visie geven op de algemene ontwikkeling van resultaten en inkomens in de agrosector en visserij in 2007 en van de perspectieven op dit moment. Daarna zal ir. Anita van der Knijff specifieker ingaan op de raming van de resultaten in de tuinbouw en akkerbouw, ir. Kees de Bont informeert u over de resultaten in de veehouderij en Kees Taal presenteert de ramingen voor de kottervisserij.

Tijdens de bijeenkomst ontvangt u de rapporten Actuele ontwikkelingen van bedrijfsresultaten en inkomens in 2007 en Visserij in cijfers 2007. Ook is de meest recente uitgave van Agri-monitor beschikbaar. Daarin vindt u actuele cijfers en feiten over de verschillende sectoren en bedrijfstypen binnen de land- en tuinbouw.

Als u van plan bent de persconferentie bij te wonen, verzoek ik u vriendelijk dit vooraf te melden aan mevrouw de Hilster van ons secretariaat.

Aansluitend op de persconferentie is er 's middags in het Museon een symposium ter gelegenheid van het afscheid van de algemeen directeur van het LEI, dr. Jan Blom. Het onderwerp van deze middag is 'Voedsel en Duurzame Energie'. Na afloop van het symposium is er tijdens een receptie gelegenheid afscheid te nemen van Jan Blom. Ook voor dit symposium bent u van harte uitgenodigd.
Meer informatie over het symposium vindt u op website www.voedselenduurzameenergie.nl

Met vriendelijke groet,

Leo Douw
Persvoorlichter LEI

Contact
Petra de Hilster
petra.dehilster@wur.nl
070 - 3358112