Gemeente Smallingerland


* | 2007

* | December

* | Inzameling kerstbomen

Scholen en clubs verdienen geld met kerstboom inzamelen

Scholen en verenigingen, snel in actie komen.

Net als vorig jaar wil de gemeente de inzameling van kerstbomen uitvoeren in samenwerking met scholen en verenigingen. Scholen hebben hierover een brief ontvangen. Reageer vóór maandag 17 december 15.30 uur als uw school of vereniging mee wil doen.

Wat is de opzet?
De school (of club) stelt de plek en toezicht beschikbaar op de dagen waarop ingezameld wordt. De inzameldagen zijn op 3 en 4 januari. U kunt op één of op beide dagen inzamelen. De ingezamelde bomen worden diezelfde dag opgehaald door Regon MilieuService.

Per boom wordt een bedrag uitgekeerd van EUR 0,50. Tevens maken de deelnemers kans op een bonus. Per boom wordt namelijk EUR 0,10 extra gereserveerd. De 5 deelnemers die de meeste bomen inzamelen maken aanspraak op een te berekenen deel van de bonus: de beste deelnemer krijgt het meest. Twee voordelen van deze hele actie. De schoolkas wordt gespekt en de kerstbomen - die door de harscomponenten niet in het g.f.t.-afval kunnen - worden gescheiden ingezameld.

Reageer voor 17 december 15.30 uur als uw school of vereniging mee wil doen aan de gescheiden inzameling van kerstbomen. Bel met afdeling Regon MilieuService 0512 - 581234 of email naar Regon.Milieuservice@smallingerland.nl.
Bij aanmelding graag doorgeven:

- welke dag

- van hoe laat tot hoe laat (in overleg maar niet later dan 15.30 uur)

- naam school

- contactpersoon en telefoonnummer + e-mailadres

Waar en hoe laat mensen hun kerstboom kunnen inleveren leest u in Breeduit van week 52.