Ingezonden persbericht


Trend Micro kent Affinity One-status toe aan twee nieuwe partners

Hoogste partnerstatus Affinity Partner Program dankzij commitment, kennisniveau en servicelevels

Hilversum, 17 december 2007 - Trend Micro, leverancier van beveiligingsoplossingen, heeft de Affinity One-status, het hoogste partnerniveau van het Affinity Partner Program, toegekend aan QI ICT en CAM IT Solutions. Deze partijen onderscheiden zich door hun commitment, gevolgde trainingen, kennisniveau en de maximale serviceniveaus die ze Trend Micro-eindgebruikers bieden. De Affinity One-status biedt partners van Trend Micro grote voordelen. Zo profiteren ze onder andere van directe toegang tot contactpersonen en specialisten van Trend Micro, dedicated presales-ondersteuning en andere commerciële privileges.

Trend Micro lanceerde het Affinity Partner Program enkele maanden geleden. Belangrijke doelstelling is het opbouwen van langetermijnrelaties met partners. Het programma heeft drie niveaus: Affinity Partner (mkb-resellers), Affinity Plus (systems integrators, ISV's) en Affinity One (VAR's en consultants met beveiligingsspecialisatie). Het Affinity Partner Program voorziet in de verspreiding van leads, registratie van verkoopkansen en toegang tot uiteenlopende sales- en marketingtoepassingen. Daarnaast omvat het programma online en offline trainingen, uitgebreide support en communicatie op maat. Het succes van het programma is groot, zo zijn er momenteel ruim 500 partijen in Nederland en bijna 20.000 in Europa met één van drie Affinity Partner-statussen. Nederland telt nu 9 partners met de Affinity One-status.

"We hebben het Affinity Partner Program in het leven geroepen om partners de support te bieden waarmee ze klanten een passende Trend Micro-oplossing kunnen leveren", zegt Patrick Dalvinck, Regional Director Benelux bij Trend Micro. "We spelen met dit programma leads door naar partijen die in onze ogen het beste toegerust zijn om een klant te ondersteunen. De status is afhankelijk van certificering en serviceniveaus, maar ook de regionale dekking van de partner. Om de grote groei van het aantal aangesloten partners te faciliteren, verbeteren we het programma continu."

# # #

Over Trend Micro, Incorporated
Trend Micro, Incorporated is toonaangevend op het gebied van veilig beheer van content en bedreigingen. Trend Micro, dat in 1988 werd opgericht, voorziet individuen en organisaties in alle soorten en maten van bekroonde beveiligingssoftware, -hardware en -services. Trend Micro, dat zijn hoofdkantoor heeft in Tokio en over vestigingen in meer dan 30 landen beschikt, biedt oplossingen die worden verkocht via wederverkopers, Value-Added Resellers (VAR's) en serviceproviders over de gehele wereld. Bezoek voor aanvullende informatie en evaluatieversies van Trend Micro-producten en -diensten onze website www.trendmicro-europe.com

Trend Micro en het t-ball-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Trend Micro, Incorporated. TrendLabs is een servicemerk van Trend Micro, Incorporated. Alle overige bedrijfs- of productnamen zijn mogelijk handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van de respectievelijke rechthebbenden.