Gemeente Reimerswaal


Huldigingen sportkampioenen 2007

Geplaatst op: 17-12-2007
door: ()

In het voorjaar van 2008 vindt de huldiging plaats van:
· de Reimerswaalse sportkampioenen die in 2007 een bijzondere prestatie hebben verricht (zie de verschillende categorieën);
· de Reimerswaalse kampioenen die op gebied van de amateurkunstbeoefening een bijzondere prestatie hebben verricht in 2007;

· de Reimerswaalse kampioenen die op gebied van de vogel- en duivensport een bijzondere prestatie hebben verricht in 2007.

Wij stellen u graag in de gelegenheid kandidaten voor te dragen.

Algemene voorwaarden:
De kandidaat moet woonachtig zijn in de gemeente Reimerswaal. Hij/zij moet op provinciaal/nationaal/internationaal niveau gepresteerd hebben, individueel of in teamverband

De categorieën:

- Categorie 1 Sportman/sportvrouw van de gemeente Reimerswaal
- Categorie 2 Sportploeg van de gemeente Reimerswaal
- Categorie 3 Sporttalent van de gemeente Reimerswaal
- Categorie 4 Sportvrijwilliger van de gemeente Reimerswaal
- Categorie 5 Aanmoedigingsprijs

- Categorie 6 Amateurskunstbeoefening

- Categorie 7 Vogel en duivensport

Toelichting:
Categorie 2 Sportploeg
In aanmerking komen vereniging- of selectieteams uit de gemeente Reimerswaal die op provinciaal/nationaal/internationaal niveau gepresteerd hebben.

Categorie 3 Sporttalent
Het sporttalent geldt voor de leeftijd tot en met 18 jaar.

Categorie 4 Sportvrijwilliger
De kandidaat/kandidate moet woonachtig zijn in de gemeente Reimerswaal en dient zich in algemene zin en pro deo verdienstelijk te hebben gemaakt voor zijn of haar tak van sport.

Categorie 5 Aanmoedigingsprijs
Hij/zij moet op regionaal/provinciaal/nationaal niveau gepresteerd hebben. Geldt voor sporter(s) tot 12 jaar.

De voorgedragen personen dienen een sport te beoefenen, of daarbij betrokken zijn, waarvan de organisatie is aangesloten bij de NOC*NSF. De tak van sport dient in de Nederlandse Sportalmanak opgenomen te zijn.

Als u denkt iemand te kennen die volgens u in aanmerking komt voor een huldiging, dan kunt u de kandidaten voor de genoemde categorieën schriftelijk voordragen voor 19 januari a.s. bij de gemeente Reimerswaal, Postbus 70, 4416 ZH Kruiningen, of via de mail: c.joosse@reimerswaal.nl, onder vermelding van naam, adres, tak van sport, lidmaatschap vereniging, geleverde prestatie en overzicht van de sportloopbaan van de vrijwilliger.
De kandidaten dienen hun prestaties te hebben geleverd in 2007. U kunt hier klikken voor een formulier.

Als u nog vragen hebt kunt u contact opnemen met Carla Joosse van de afdeling Onderwijs en Welzijn. Zij is bereikbaar op telefoonnummer (0113) 395 320.