Scania


2007-12-17

Scania levert chique truck aan woonspeciaalzaak Country Life Style

Scania heeft een speciaal aangepaste truck geleverd aan woonspeciaalzaak Country Life Style te Putten.

Met de chique uitgevoerde Scania R270DB4x2MNA heeft de meubelzaak het ideale vervoer dat perfect bij hun imago past. De nieuwe Scania rijdt zowel beladen als onbeladen als een luxe wagen daarnaast is de truck door zijn speciaal aangepaste exterieur een rijdend visitekaartje voor Country Life Style.

De truck is geheel in stijl met zijn donker groen metallic ondergrond en speciaal aangebrachte special paint. Om het plaatje compleet te maken zijn er daarna 7 lagen blanke lak aangebracht. De imposante highline cabine is voorzien van vele opties; volautomatische airco, Xenon verlichting, diverse verstralers, aluminium gepolijste velgen en luchthoorns.Hetinterieur van de cabine is geheel in chesterfield stijl uitgevoerd. In het donker wordt het planfond van de cabine door de minuscuul kleine leds omgetoverd tot een ware sterren hemel.

Country Life Style, gevestigd te Putten is een meubelzaak gespecialiseerd in landelijke meubelen en biedt het ruimste assortiment landelijke meubelen, slaapkamers en woonaccessoires van Midden-Nederland. Door het CBW keurmerk, deskundige adviseurs en een standaard garantie van drie jaar is Country Life Style al sinds 1990 een begrip in woonland.

"Met deze Scania kunnen wij onze klanten dat extra stukje service bieden met de flair die zij van Country Life Style gewend zijn," aldus Dhr. Van Esch, de trotse nieuwe eigenaar en directeur van Country Life Style. De chauffeur is dan ook erg zuinig op de truck: hij wast hem bijna dagelijks en geeft aan liever met een zware kast op z'n rug te lopen dan de truck door een laaghangende boomtak te laten beschadigen.