Gemeente Deventer

Uitvoering werkzaamheden Oostriklaan

Het eerste gedeelte van de Oostriklaan is voor een groot gedeelte uitgevoerd en weer open gesteld voor verkeer. In verband met de bereikbaarheid van bewoners en het winkelcentrum tijdens de kerstperiode ligt het werk aan de Oostriklaan stil tot half januari.

Bij redelijk weer wordt vanaf half januari 2008 weer gestart met het resterende gedeelte. De werkzaamheden nemen vijf weken in beslag. Aannemer Twentse Weg- en Waterbouw komt in de periode maart/april nog een aantal dagen terug om de asfaltdeklaag op de Oostriklaan aan te brengen. Dit kan alleen plaats vinden onder goede weersomstandigheden.

Tot aan de kerstperiode en in januari vinden er wel nog op diverse plekken in de wijk werkzaamheden aan de bestrating plaats.

Lijndienst Connexxion Oostriklaan

De buslijndiensten 1 en 5 rijden op dit moment weer hun vertrouwde route. Wanneer de werkzaamheden aan de Oostriklaan half januari weer beginnen, kunnen deze buslijnen de haltes in de wijken Blauwenoord en Het Oostrik wederom niet bereiken. De bus leidt in die periode de route om via de Holterweg en Oostriklaan. Aan de Holterweg ter hoogte van de Zweedsestraat (halte Atalanta, aan beide zijden van de weg), aan de Oostriklaan tussen de Holterweg en het spoor (richting Vijfhoek) en aan de Oostriklaan tussen de rotonde en het spoor (richting Holterweg) worden tijdelijke haltes geplaatst. Connexxion zal busreizigers hierover op de gebruikelijke wijze informeren.

Publicatiedatum: 17-12-2007
bord: wegwerkzaamheden

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging maandag 17 december 2007