Politie Gelderland-Midden

Gewijzigde openingstijden politiebureau's i.v.m. feestdagen
Publicatiedatum: 17-12-2007 15:06:54

ARNHEM (REGIO) - In verband met de naderende feestdagen gelden er voor een aantal politiebureau's in de regio Gelderland-Midden gewijzigde openingstijden voor het publiek. Hieronder een overzicht:

o District West-Veluwe Vallei
Het politiebureau aan de Breelaan in Ede is op 1e kerstdag (25 december) geopend tussen 10.00 en 15.00 uur. Dat geldt ook voor 2e kerstdag (26 december).
Op nieuwjaarsdag, dinsdag 1 januari is het bureau eveneens geopend tussen 10.00 en 15.00 uur. Op alle overige dagen in de periode tussen kerst en oudejaarsdag is het bureau op de normale tijden geopend.

De politiebureau's in Barneveld en Wageningen zijn overigens gedurende de feestdagen (1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag) gesloten.

o District Arnhem-Veluwezoom
Voor het politiebureau aan de Beekstraat in Arnhem gelden tijdens de feestdagen geen gewijzigde openstellingen.
Het politiebureau in Arnhem-Zuid aan de Groningensingel is op beide kerstdagen en nieuwjaarsdag gesloten.
Het politiebureau in Velp (voor de gemeenten Rheden, Doesburg en Rozendaal) is eveneens gesloten tijdens de beide kerstdagen en nieuwjaarsdag.

Indien inwoners van Arnhem-Zuid of van de gemeenten Rheden, Doesburg en Rozendaal toch aangifte willen doen op één van de genoemde feestdagen kunnen zij terecht in het politiebureau aan de Beekstraat in Arnhem.

o District Rivierenland
De politiebureau's in Elst en Zevenaar zijn op zowel 1e als 2e kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten. Op oudejaarsdag gelden de reguliere openingstijden (tussen 09.00 en 17.00 uur). In de periode tussen kerst en oudejaarsdag gelden de gebruikelijke openingstijden.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---