Samas NV

Samas introduceert Prime - Exclusiviteit inclusief!

HOUTEN - 17 december 2007 Samas introduceert Prime, een exclusief werkplek- en opbergprogramma dat zich kenmerkt door stijlvaste elegantie en een duidelijke vormentaal die is geënt op moderne architectuur. Oog voor detail zorgt voor de finishing touch.

Prime is een compleet programma dat bestaat uit werkplekken, conferentie- en vergadertafels, sideboards en ruime, elegante kastenwanden die ook vrijstaand als ruimtedeler kunnen worden gebruikt. Een keuze maken tussen kantoormeubilair afgewerkt met fineer of aluminium is niet meer nodig. Bij Prime versmelten deze twee hoogwaardige materialen tot een authentieke vormentaal waarin lichte elegantie en rechtlijnigheid naadloos in elkaar overgaan.

In aanvulling op het royale werkoppervlak bieden de sideboards - op glijders of sledevoeten, met draaideuren of laden, vrijstaand te gebruiken - zeer veel opbergruimte. Naar wens zijn de asymmetrisch gevormde werkplekken leverbaar met wangen of sleden van blank geanodiseerd aluminium. Het blad, inclusief de randen, kan worden voorzien van een lederen werkvlak. En een speciaal in de zijwang van de tafel geïntegreerde kabelgoot zorgt voor een verdekte kabelgeleiding die ontsierende kabelkluwens tegengaat.

Een bijzonder detail zijn de elektronische sloten die kunnen worden geactiveerd met een afstandsbediening (optioneel) waardoor er geen zichtbare sluitelementen zijn: het corpus vertoont een strak en uniform oppervlak.

Alle componenten zijn vervaardigd van hoogwaardige en speciaal voor Prime geselecteerde houtfineren. Doordachte en technisch perfect uitgewerkte detailoplossingen, zoals de hoekdeuren met verzonken handgrepen en een fineer die zich uitstrekt tot over de randen, versterken de vormentaal en zorgen voor de finishing touch.

Prime maakt deel uit van de MARTINSTOLL collectie en is een ontwerp van Johannes Bayer en Kai Riedesser. In Nederland wordt Tiempo gedistribueerd door een netwerk van Samas Office en Samas Partner vestigingen.

Designer statement - Johannes Bayer en Kai Riedesser "Alledaagse, niet stuurbare chaos en visuele en tekstuele overload vragen om een constante factor. Met Prime hebben wij een passend designantwoord gevonden. Een hoogwaardige less is more omgeving, waarin intelligent toegepaste technologie samengaat met prikkelend contrasterende materialen. Je persoonlijke architectuur in het urbane landschap van werkomgevingen."

071217 samas prime_04 lr web.jpg

BNI-prijs 2007

Winnaar BNI-prijs 2007
bni2007_winnaar.jpg
Margarita Gaier met
Tango Club "La Boca"

Bezoek Samas

Beurs Facilitair
16 -17 -18 januari 2008

Copyright © 2007 Samas