Ingezonden persbericht


Persbericht - 17 december 2007

China Reisforum opgericht op Wereldwijzer.nl Reisforums

Nijmegen, 17 december 2007 - Welke bezienswaardigheden in China mag je niet overslaan? Hoe regel je een visum naar China? Kun je pinnen in China? Voor deze en andere China vragen kun je tegenwoordig terecht op het China Reisforum van de populaire website Wereldwijzer.nl Reisforums.

China wordt steeds toegankelijker voor toeristen en ook de Chinese economie zit in de lift. Geen wonder dus dat China een steeds populairdere reisbestemming is. Reden voor de reissite Wereldwijzer.nl Reisforums om ook deze bestemming een plekje op de website te geven. Vandaag is het China Reisforum opgericht, waar reizigers naar China elkaar tips geven en over het land discussiëren.

Uit het reeds bestaande Azië Reisforum zijn de onderwerpen die over China als reisbestemming gaan verplaatst naar het nieuwe China Reisforum. Alle onderwerpen over China staan nu overzichtelijk bij elkaar zodat je direct eenvoudig de juiste informatie kan vinden. Staat de informatie waarnaar je op zoek bent er niet bij, dan plaats je eenvoudig je vraag op het China Reisforum, waarna andere reizigers je antwoord geven.

Een selectie uit de onderwerpen op het China Reisforum:
* Visum India mogelijk te regelen in China?

* Olympische Spelen Peking stimulans voor China-reizen
* Van Indonesië naar China

* China, Chinese nieuwjaar, hemeltrein, karstengebergte en Tibet, nog één persoon nodig
* Mensenrechtenambassadeur spreekt met China over mensenrechten
* Olympische Spelen kans voor mensenrechten China
* China en Nieuw Zeeland

* Reistips China/ Tibet?

* Afdingen in China

* Travellers Cheques en pinnen in China

* Musea Drenthe en Groningen in teken van China
* Air Berlin gaat vanaf mei vliegen op China

Het gebruik van het China Reisforum is geheel gratis. Je kunt het China Reisforum bezoeken op www.wereldwijzer.nl/china

Over Wereldwijzer.nl VOF
De website Wereldwijzer.nl is een online reiscommunity waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. Al meer dan 58.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer.nl. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in de diverse wereldcontinenten. Voor een aantal populaire vakantielanden is een apart reisforum opgezet. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer.nl ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. De website wordt maandelijks door ruim 130.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht. Wereldwijzer.nl VOF is eigenaar en exploitant van de reiscommunity Wereldwijzer.nl en diverse reissites voor het boeken van reizen en vakanties.

Noot voor de redactie,