Man gewond na mishandeling

Dinxperlo , 17-12-2007 o De politie is een onderzoek gestart naar een mishandeling op zondagmiddag 16 december bij een woning in een appartementencomplex aan de Terborgseweg in Dinxperlo. Een 53-jarige inwoner van Dinxperlo is hierbij gewond geraakt.

Omstreeks 17.30 uur werd bij het complex aangebeld. De 53-jarige bewoner dacht dat zijn zoon thuis kwam en opende de voordeur van het complex. Op het moment dat hij zijn voordeur opende, zag hij echter een voor hem onbekende jongen staan die aangaf dat hij bij iemand in de Nieuwstraat op bezoek wilde.

Nadat de bewoner aangaf dat de jongen dan op het verkeerde adres was, begeleide hij de jongen naar de centrale hal van het appartementencomplex. Hier zag de man dat twee andere jongens tegen de voordeur plasten.

De man duwde één van de jongens weg en werd daarna direct door de andere jongens belaagd. Tijdens een korte worsteling werd de man meerdere keren tegen zijn hoofd geslagen. Hij raakte hierbij gewond aan zijn mond en neus. De daders zijn in een personenauto die bestuurd werd door een meisje, in de richting van Breedenbroek vertrokken.

De vechtpartij is door verschillende getuigen gezien en de politie verzoekt deze getuigen zich te melden via 0900 8844.