Vereniging Nederlandse Gemeenten

Vernieuwde CAR-UWO-site in de lucht

17.12.2007

Onlangs is de vernieuwde CAR-UWO-site online gegaan. Met de nieuwe vormgeving en een aantal nieuwe items op de site verwacht het CvA dat geĂŻnteresseerden in de arbeidsvoorwaardenregeling voor gemeenten nog beter de gewenste informatie kunnen vinden. De CAR-UWO-site is te vinden op het vertrouwde webadres, car-uwo.nl.

Het College voor Arbeidszaken (CvA) van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten maakt met de vakbonden ABVAKABO FNV, CNV Publieke Zaak en de CMHF afspraken over de arbeidsvoorwaarden voor het gemeentelijk personeel. Deze afspraken worden vastgelegd in de CAR-UWO: de arbeidsvoorwaardenregeling voor de sector gemeenten. Deze site geeft op een eenvoudige wijze weer wat de rechtspositieregels zijn en hoe deze toegepast dienen te worden. Iedereen die zich wil verdiepen in de arbeidsvoorwaarden van gemeenteambtenaren kan daarvoor terecht op deze site.

Naast alle bekende onderdelen is er ook een aantal nieuwe items toegevoegd aan deze vernieuwde site. De belangrijkste daarvan is het item Vraag & Antwoord. Hier vindt u alle veelgestelde vragen, die ook bij de individuele modules te vinden zijn, bij elkaar.

Den Haag, 17 december 2007

Meer informatie

* website car-uwo.nl

* informatie over het CvA