Ingezonden persbericht


Intermec benoemt Ian George tot EMEA Channel Director

Succesvolle UK country manager gepromoveerd om Intermec's EMEA verkoopkanaal te leiden

Nijmegen, 17 december 2007 - Intermec (NYSE:IN), wereldwijd aanbieder van RFID, mobile computing en barcodetechnologieën, heeft Ian George als EMEA channel director aangesteld. Hij is gepromoveerd naar deze positie vanuit zijn uiterst succesvolle rol als Intermec country manager in het Verenigd Koninkrijk.

Als EMEA channel director, is Ian George verantwoordelijk voor Intermec's pan-EMEA strategische channelstrategie en zal in contact staan met system integrators om het hoge niveau van ondersteuning naar het kanaal verder invulling te geven. Hij zal putten uit zijn uitvoerige ervaring met printers en media om deze tak van Intermec in EMEA verder te coördineren.

Naast omzet en margegroei zal Ian George in zijn nieuwe rol prioriteit geven aan het verhogen van klanttevredenheid en het verbeteren van de service die geboden wordt aan channelpartners.

Juan Yera, vice president en general manager EMEA zegt in een reactie, "Ian's succesvolle transformatie van Intermec's activiteiten in het Verenigd Koninkrijk en zijn ervaring met distributeurs en partners in de EMEA regio in zijn functies bij Zebra, waar hij EMEA Regional Director was, en Meto, maken hem tot de perfecte leider voor onze kanaaltransformaties en evolutieplannen in 2008."