K-Swiss contracteert tennis ster Tommy Haas

17/12/2007 17:28



PR Newswire



WESTLAKE VILLAGE, Californië, December 17 /PRNewswire/ --
K-Swiss heeft een overeenkomst gesloten met internationaal befaamd tennisspeler Tommy Haas. De in Duitsland geboren speler heeft in zijn carrière meer dan 11 ATP titels behaald met als hoogste notering nummer 2 van de wereld. Tommy staat al meer dan een decennium bovenaan op de ATP ranglijst en is één van de top spelers die in de bovenste regionen meedraait. Jennifer Weiderman, vice-president marketing, was verheugd dit te kunnen bekendmaken. "Gezien onze sterke tennisverleden past Tommy perfect bij K-Swiss. Zijn leiderschap op het tennisveld, zijn stijl en zijn passie maken hem de perfecte ambassadeur voor het merk K-Swiss."

(Foto: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20071217/NYM020 )

Tommy Haas zal in het voorjaar van 2008 in de reclamecampagne van het merk verschijnen. De campagne, met Tommy die sportkleding, lifestyle kleding en schoeisel draagt, wordt geschoten in pittoresk Rio de Janeiro in Brazilië. Het partnerschap houdt tevens persoonlijke optredens voor het merk in en hulp bij het ontwerpen van toekomstige sportkledingcollecties. Haas tekent aan: "Ik kan me herinneren dat ik K-Swiss als kind zag, toen ik mijn tenniscarrière startte en ik ben bijzonder verheugd om met een merk met zo'n sterke geschiedenis te worden geassocieerd. Ik ben natuurlijk bijzonder enthousiast over de stijl van tenniskleding, maar ik kijk er ook naar uit om buiten het veld mee te werken." Erik Vervloet, directeur sportmarketing van K-Swis, voegt toe: "Tommy zal een onvervangbare aanwinst zijn om ons huidige aanbod van producten te presenteren en om toekomstige kledinglijnen te helpen ontwikkelen. We kijken ernaar uit nauw met hem samen te werken en zijn er trots op dat hij K-Swiss tijdens de komende grand slam toernooien zal vertegenwoordigen."

De nieuwe internationale K-Swiss reclamecampagne, met Tommy Haas en andere atleten in de hoofdrol, zal in februari 2008 van start gaan. De campagne wordt gepresenteerd via televisie, de gedrukte pers, online en op reclameborden buiten. Voor meer informatie en/of interviews met Tommy Haas en/of Jennifer Weiderman, kunt u contact opnemen met Tara Clavell-Vera via Gale Group Public Relations +1-212-685-6789 of Jennifer Macfarland via K-Swiss +1-818-706-5136.

Over K-Swiss:
Sinds 1966 vertegenwoordigt K-Swiss innovatie, kwaliteit, performance en stijl. Zijn overbekende K-Swiss "CLASSIC", de eerste leren tennisschoen, debuteerde in 1966 op het tennisveld en is 40 jaar later nog steeds alom aanwezig, zowel op als buiten het tennisveld. Heden ten dage kan K-Swiss' eersteklas sportkleding worden gevonden in schoeisel en kleding voor tennis, atletiek, sportzeilen en training en voldoet aan de prestatie eisen die door topatleten en trensetters over de hele wereld worden gesteld.

Tara Clavell-Vera, Gale Group Public Relations, +1-212-685-6789; of Jennifer Macfarland, K-Swiss, +1-818-706-5136; Foto: NewsCom: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20071217/NYM020, AP Archief: http://photoarchive.ap.org, PRN Foto Desk, photodesk@prnewswire.com