BNN


Hilversum, 17 december 2007

Lama's ontvangen gouden dvd voor 'de allerslechtste aller tijden'

Ruim 40.000 exemplaren zijn er verkocht van De Allerslechtste Aller Tijden, de laatste dvd van De Lama's met alle hilarische hoogtepunten van afgelopen seizoen. De gouden dvd is vanmiddag live in De Coen en Sander Show op 3FM uitgereikt. De Lama's, gul als ze zijn, stellen een gouden dvd ter beschikking aan 3FM Serious Request. De gesigneerde dvd wordt geveild en de opbrengsten komen geheel ten goede aan het thema van 3FM Serious Request; schoon drinkwater voor iedereen.

Hoe likt een labrador? Waar kun je de 'vinkentering' kopen? Waarom slaat Ruben van der Meer die dikke Zeeuw een bloedneus? En waarom wordt Tijl Beckand steeds de bioscoop uitgezet? De Lama-dvd De Allerslechtste Aller Tijden biedt antwoord op deze vragen. Ook aan doven en slechthorenden is dit keer gedacht. In het menu staat nu een keuzeknop voor ondertiteling van al het Lama-geblaat.

De dvd bestaat uit twee discs met daarop de theatershow in Carré, de videoclip Mad About the Boy, hoogtepunten uit de kerstshow 2006, Lama-Karaoke en nog meer bonusmateriaal uit 2007. Natuurlijk ontbreken klassiekers als het Moordspel, Ik wil graag zien, Verboden te Lachen en de Roetsbaan niet. En de meest legendarische gastoptredens van ondermeer Ellemieke Vermolen, Matthijs van Nieuwkerk, Froukje de Both, Gordon, Guus Meeuwis en Tatum Dagelet komen voorbij.

De Lama's bestaan uit Tijl Beckand, Ruben van der Meer, Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge en de presentatie is in handen van Patrick Lodiers. Ook van de eerdere dvd's Het Beste van de Lama's, De Lama's Spugen Erop Los! En De Lama's Verboden te Lachen! zijn al ruim 100.000 exemplaren verkocht.



BNN