Amsterdamse MC zwaargewond in Duits ziekenhuis


MENGEN (D), 20071217 -- De Amsterdamse MC Monus, bekend van Wap Squad, Flamman & Abraxas, Party Animals en Patrick Jumpen is zondagochtend 16 December na een Patrick Jumpen optreden in het zuid-Duitse Mengen in zijn hotelkamer uitgegleden in de badkamer, waarna hij door het raam na een dramatische val van 6 meter op de betonnen stoep terecht kwam. Hij werd pas na een half uur door een voorbijganger opgemerkt, en dat bij een temparatuur onder het vriespunt. Ramon van der Burgt alias MC Monus heeft zijn rugwervel op 5 plekken gebroken, zijn been gebroken en zijn arm gebroken.

Hij heeft inmiddels een vier uur durende operatie ondergaan in het ziekenhuis in Sigmalingen en volgens Mc Remsy die hem telefonisch heeft gesproken na de operatie "voelt hij zijn tenen". Het lijkt er op dat Mc Monus wordt klaargestoomd voor een "gipsvlucht" terug naar Nederland.

Jeroen Flamman was in de Ambulance en de hele ochtend in het ziekenhuis bij Monus, Patrick, Dion & Antwan later ook en ze gingen weg toen Monus geopereerd ging worden, toen hij uren later weer bijkwam waren zijn vriendin, zijn oma en zijn oom nog maar een half uurtje van het ziekenhuis (8 uur rijden van Amsterdam) verwijderd. Monus heeft niet met zijn hoofd de stoep geraakt, hij is helemaal bij kennis. Hij is heel goed opgevangen en hij ligt in een goed ziekenhuis.





Patrick Jumpen