Samenwerking TVS Infotech en Cadac voor productontwikkeling in India


TVS Infotech de ontwikkelpartner voor Cadac's productsuite Organice

ROTTERDAM, 20071217 -- TVS Infotech (TVSI), leverancier van onshore en offshore softwarediensten, heeft een partnership gesloten met de Cadac Group. Cadac is leverancier van automatiseringsoplossingen voor ontwerp-, beheer- en engineeringomgevingen. De belangrijkste doelstelling van de samenwerking is om Organice, de door Cadac ontwikkelde suite voor engineering document management, verder te ontwikkelen. Cadac maakt gebruik van de efficiënte en flexibele onshore en offshore softwareontwikkeling die TVSI biedt om het succes van de groeiende documentoplossing Organice te vergroten.

TVSI is de technologiepartner die sterk is in het leveren van onder andere SharePoint, .Net en JAVA-oplossingen. Organice is een productsuite volledig gebaseerd op de Microsoft SharePoint en .NET technologie, en voegt aan Microsoft SharePoint de integratie met veelgebruikte CAD-applicaties toe, zoals AutoCAD, MicroStation en Revit. Hierdoor ontstaat er een breed in te zetten Engineering Document Management Systeem, dat functionaliteiten biedt op diverse deelgebieden. Organice helpt hiermee projectgeoriënteerde bedrijven in de bouw, werktuigbouw en procesindustrie met het beheren van hun projectdocumentatie en het beheersen van documentdistributie en -verzending.

Guus Weitzel, International Product Marketing Manager bij Cadac, geeft aan wat Cadac's drijfveer is voor deze samenwerking: "Onze productsuite Organice draagt direct bij aan een verbetering van het bedrijfsproces bij onze klanten en daarom is het van groot belang dat wij onze klanten optimale ondersteuning bieden. In TVSI hebben wij een betrouwbare partner gevonden die een belangrijk deel van de productontwikkeling op zich kan nemen, zodat wij de focus kunnen houden op de projecten die wij bij onze klanten uitvoeren. TVSI heeft een dedicated team van deskundige productontwikkelaars die onze ervaring en ideeën verder kunnen uitwerken en kunnen omzetten in innovatieve applicaties. Deze wisselwerking staat garant voor succes."

"De samenwerking onderstreept onze opwaartse beweging in de waardeketen door het leveren van diensten met hoge toegevoegde waarde in het Sharepoint domein", aldus Frank Hersbach, Business Development Manager bij TVS Infotech. "Bovendien voorzien wij Cadac van een strategische en competitieve oplossing om de sterke groei van Organice ook in de toekomst te kunnen realiseren."

----------------

Over Organice
Organice is een software suite voor engineering document management en document control, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun project documentatie te beheren en hun document distributie en verzending te beheersen. Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Organice brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van project georiënteerde bedrijven. www.organice.com

Over Cadac Group
De Cadac Group is een Microsoft Gold Certified Partner en biedt haar klanten een gebruiksvriendelijke en betaalbare documentmanagementoplossing, dat ogenblikkelijk wordt geaccepteerd door gebruikers en direct leidt tot een snellere return on investment van het Microsoft platform. Met meer dan 200 medewerkers in eigen kantoren in Nederland, België en de USA, wordt Organice door de Cadac Group vermarkt via een netwerk van gekwalificeerde partners in Europa, Amerika en Oceanië. www.cadac.com.

Over TVS Infotech
TVS Infotech is onderdeel van de TVS Group in India. De organisatie is opgericht in 2002 en heeft als doel het leveren van hoogwaardige technologie-oplossingen aan organisaties wereldwijd. Daarbij staat een effectieve inzet van het delivery model centraal voor het bereiken van snelle levering tegen lage kosten. TVS Infotech streeft hoge normen na in haar ontwikkelproces en is ISO 9001:2000 gecertificeerd door BSI. In haar streven naar kwaliteit, verwacht TVS Infotech in 2008 de CMMI certificering te behalen. Voor meer informatie, bezoek www.tvsinfotech.com.





TVS Infotech