Blogmij opent Bloggers home


DEN HAAG, 20071217 -- Blog.mij heeft zijn bloggers home geopend. Het bloggers home is een persoonlijke webomgeving voor bloggers die zijn ingeschreven op Blogmij.nl, een redactioneel advertentie netwerk voor webloggers. In het bloggers home kunnen bloggers nieuwe campagnes inzien en instellingen, zoals de verdiensten per advertorial, wijzigen.

Recentelijk heeft Blog.mij zijn bloggers home geopend, een persoonlijke webomgeving voor bloggers, hier kunnen bloggers nieuwe Blog.mij campagnes zien, accepteren en diverse instellingen veranderen.

Campagne module
Begin november lanceerde het redactionele advertentie-netwerk zijn adverteerders module, een applicatie waarmee goedgekeurde adverteerders en mediabureaus rechtstreeks weblogs selecteren en campagnes kunnen inboeken bij de weblogs. Blog.mij faciliteert met zijn diensten redactionele advertentieruimte voor webloggers die geld willen verdienen met het schrijven van berichten en adverteerders die hun merk, bedrijf, producten en diensten online willen promoten.

Advertorial
Een redactionele advertentie wordt over het algemeen beter opgenomen door unieke bezoekers dan een banner, dit door toenemende banner blindheid en de algemene geloofwaardigheid van de advertorials, deze worden namelijk door de auteur zelf geschreven. Iedere Blog.mij advertorial is voorzien van de tekst advertorial, dit om de bezoeker zelf de beslissing te geven het bericht al dan niet te lezen.

Meer informatie: www.blogmij.nl