Ingezonden persbericht

High res foto beschikbaar

FILES BIJ EVERDINGEN VANOCHTEND WERKGEBIED ACTIEFRONT EVERDINGEN

10.000e bivakmuts besteld; steun voor lokale ondernemer overweldigend

Vanochtend verwerd het drukste stukje Nederlandse file - bij knooppunt Everdingen - tot een plek waar een ilocal actiefront weer van zich liet horen. Na afgelopen week al in meer dan 250 gemeentes de plaatsnaamborden te beplakken met de tekst "Keer om! Ga terug" was nu de brug boven het knooppunt aan de beurt.
()

Met deze leus wil het actiefront ilocal, afdeling Everdingen, al die filerijders op het hart drukken om toch vooral lokaal in te kopen, of het nu gaat om dure cadeaus voor onder de kerstboom of om de aannemer die de tuin winterklaar mag maken. Je hoeft echt niets van ver te halen, lokaal heb je het immers allemaal. En het scheelt ook nog eens een hele hoop busjes en vrachtwagens in de file met een betere doorstroming als het onbetwijfelde gevolg.

Inmiddels is dit weekend de 10.000e bivakmuts besteld op de actiefront website www.actlocalfindlocal.nl. Dat het actie voeren voor de lokale ondernemer beklijft bij metgezellen en Nederlanders in het algemeen, is dus overduidelijk. Dat belooft dus nog wat voor de komende weken op actiefront gebied.

- Einde bericht actiefront -