Gemeente Alkemade


Voorontwerpbestemmingsplan correctieve herziening Kaag 27-11-2007

Dinsdagavond 18 december 2007 vindt een informatie- en inspraakbijeenkomst plaats over het voorontwerpbestemmingsplan correctieve herziening Kaag. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en wordt gehouden in Hotel Orion op Kaag. Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd.

Tijdens de bijeenkomst wordt een toelichting gegeven op het voorontwerpbestemmingsplan correctieve herziening Kaag, waarna iedereen de gelegenheid krijgt om een reactie te geven of vragen te stellen. Adviesbureau SAB, mede opsteller van het voorontwerp bestemmingsplan is ook aanwezig op deze avond. U kunt het voorontwerp op de avond zelf inzien vanaf 19.00 uur.

Het voorontwerp ligt met ingang van donderdag 6 december 2007 voor een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage in de Leeskamer Publiek van het gemeentehuis. Inzage is mogelijk op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur of op afspraak. Reacties op het voorontwerp kunnen binnen de genoemde termijn schriftelijk worden ingediend bij burgemeester en wethouders.

Achtergrondinformatie
De raad van de gemeente Alkemade heeft op 30 oktober 2002 met toepassing van artikel 25 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) het bestemmingsplan Kaag vastgesteld. Het bestemmingsplan is vervolgens gedeeltelijk goedgekeurd door de provincie Zuid-Holland op 17 juni 2003. Op de onderdelen waar destijds goedkeuring aan is onthouden heeft deze correctieve herziening betrekking. De correctieve herziening van het bestemmingsplan Kaag herstelt de onderdelen als gevolg van de gedeeltelijke onthouding van goedkeuring. De begrenzing van het plangebied is die van het huidige bestemmingsplan Kaag. Dit plangebied betreft het dorpsgebied van Kaag-eiland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Troost van de afdeling Wonen en Milieu, tel. (071) 332 73 01 of via e-mail k.troost@gemeentealkemade.nl.