Ingezonden persbericht


Eerste esta-filmavond met ELIZABETH, THE GOLDEN AGE Dinsdag 18 december in het Louis Hartlooper Complex

Op dinsdag 18 december gaan de tweemaandelijkse esta-filmavonden in het Louis Hartlooper Complex van start met de film 'Elizabeth, The Golden Age'.

De film is een vervolg op het met Oscars overladen 'Elizabeth' uit 1998 en vertelt het verhaal van koningin Elizabeth I, die na een regeerperiode van bijna dertig jaar nog steeds geconfronteerd wordt met de jacht op haar troon en verraad in haar familie. Terwijl ze het religieuze en politieke klimaat van de zestiende eeuw verandert wordt haar heerschappij openlijk op de proef gesteld door de Spaanse koning Filips II. Terwijl Elizabeth zich opmaakt voor oorlog, worstelt ze met haar gevoelens voor de niet-adellijke Raleigh en haar koninklijke verplichtingen.

De esta-filmavonden vinden iedere twee maanden plaats in het LHC en bieden een ideale avond uit voor jou en je vriendinnen. Alle bezoekers worden hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje en na afloop van de voorpremière kun je napraten over de film onder het genot van een hapje. Ook krijgt iedereen een leuk aandenken mee naar huis!

Dinsdag 18 december. Ontvangst 19.00 uur (start film 19.30 uur). Entree: ¤¬ 10,- (op vertoon van het tijdschrift esta: ¤ 7,50)
Publiciteit
Louis Hartlooper Complex
Tolsteegbrug 1
3511 ZN Utrecht
T: 030 2320452
F: 030 2320451
www.hartlooper.nl