Gemeente Wervershoof


Tweede workshop met ondernemers over Economisch Beleidsplan Wervershoof

03 dec 2007
Ondernemers zijn uitgenodigd voor een tweede workshop op 18 december met de gemeente over het te voeren Economisch Beleid. Ook de rol van het Rijks- en Provinciaal beleid komt aan de orde en het belang van samenwerkingsverbanden.
Op 25 september maakte de gemeente bekend de doelstellingen (beleidskaders) voor de economische ontwikkeling van de gemeente Wervershoof voor de komende jaren vast te willen leggen in een "Economisch Beleidsplan Wervershoof". Daarbij is aangegeven dat wij samenwerking met het bedrijfsleven van groot belang achten.

Bedrijven die niet hebben gereageerd op de eerste uitnodiging voor het bijwonen van de workshop op 17 oktober kunnen alsnog met de gemeente in discussie over de kansen voor de toekomst en de contouren van het economisch beleid.

Op 18 december is een tweede workshop met het bedrijfsleven gepland. Het is de bedoeling om meningen van de ondernemers en de overheidskeuzes, samengebracht in een Conceptnota Economisch Beleid, in deze workshop op draagvlak te toetsen. De keuzes worden gemotiveerd en de aanwezige ondernemers krijgen de ruimte om hun visie te geven op het concept beleid.

Plaats en tijd
Deze tweede workshop wordt gehouden op dinsdag, 18 december a.s. om 19.30 uur in de seminarruimte van de Rabobank WFO, Graanmarkt 1 te Zwaagdijk-Oost (Bedrijvenpark WFO-West).

Ons adres: Raadhuisplein 1 1693 EA Wervershoof info@wervershoof.nl Telefoon: 0228-587171