Gemeente Loenen aan de Vecht


Raadsvergadering 18 december 2007

Op dinsdag, 18 december 2007 vergadert de gemeenteraad in de raadszaal van het gemeentehuis. De vergadering is openbaar en begint om 20.00u.

Direct na de opening van de vergadering is het `vragenhalfuur inwoners'. Daarbij kunnen burgers het woord voeren over zaken die al dan niet op de agenda staan. Wie van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken kan dat tot uiterlijk vijf minuten voor de aanvang van de vergadering aan de (waarnemend) raadsgriffier (mevr. Willenborg, tel. 0294-236262 / e-mail: j.m.willenborg@loenen.nl) kenbaar maken.

Na deze vragenronde wordt de vergadering vervolgd met het `vragenhalfuur raadsleden'. Vervolgens staan onder meer nog de volgende punten op de raadsagenda:


- Vaststellen belastingverordeningen 2008


- Implementeren modernisering Wet Sociale Werkvoorziening


- Regelen zaken met betrekking tot controleprotocol


- Wijzigen minimaverordening 2007


- Instemmen met evaluatie horeca- en evenementennota


- Vaststellen Integraal Veiligheidsplan 2008-2012

De agendacommissie besloot de kwestie van de windturbines bij Nieuwer ter Aa niet al in deze raadsvergadering te bespreken, maar eerst het college de gelegenheid te geven daarover een voorlopig standpunt te bepalen. Naar verwachting zal het punt worden geagendeerd voor de januari-vergadering.

De agenda en de bijbehorende vergaderstukken liggen enkele dagen voor de raadsvergadering in de hal van het gemeentehuis. Ook zijn de stukken te vinden op de gemeentelijke website: www.loenen.nl.

Voor nadere informatie over de geagendeerde punten kunt u zich, op werkdagen tussen 9 en 12u, wenden tot de behandelend ambtenaar.