Gemeente Zederik


Inloopbijeenkomst aanleg Nieuwe Geer te Nieuwland

Op dinsdag 18 december 2007 organiseren Waterschap Rivierenland en de gemeente Zederik een inloopbijeenkomst in het kader van de aanleg van de Nieuwe Geer tussen de Koenderseweg en de kern Nieuwland.

De bijeenkomst is bedoeld voor de bewoners en grondeigenaren aan de Geer, de inwoners van Nieuwland en overige belangstellenden. Er wordt informatie gegeven over de voorgenomen werkzaamheden en de daarbij behorende planning.

Het plan is om begin volgend jaar te starten met de aanleg van de Nieuwe Geer. Vanwege de slechte draagkracht van de bodem wordt eerst een zandlichaam aangebracht. De grond krijgt een jaar de tijd om zich te zetten.

De aanpassing van de weg ter hoogte van Geer 1 en 2 te Leerbroek wordt uitgevoerd, zodra de procedure ten behoeve van de herziening van het bestemmingsplan is afgerond. Dit wordt medio 2008 verwacht.

Praktische informatie

Op dinsdag 18 december, tussen 16.30 en 19.30 uur bent u van harte welkom op het gemeentehuis van Zederik, Prinses Marijkeweg 1 te Meerkerk. Tijdens de bijeenkomst is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen. De inloopbijeenkomst is informeel van karakter en is voor iedereen toegankelijk.

Hebt u naar aanleiding van deze bekendmaking vragen dan kunt u bellen met de heer H. Heurter van Waterschap Rivierenland, telefoon (0344) 64 94 90.