Gemeente Schiedam


December

Quintis Ristie presenteert jongerendebat Pimp your city

10 december 2007

Schiedam jongerenstad? Praat mee tijdens het debat!

Op dinsdag 18 december vindt in Bibliotheek Stadserf een jongerendebat plaats van 19.00 tot 22.00uur. Schiedamse jongeren van 13 tot en met 23 jaar zijn hiervoor uitgenodigd.
Host van de avond is Quintis Soko Soko Ristie.
Is Schiedam een jongerenstad en zo nee, wat moet er dan gebeuren om van Schiedam een stad voor jongeren te maken? Hoe breng je je vrije tijd door, en bevalt dat? En hoe kun je zelf bijdragen om op een relaxte manier dingen te ondernemen in Schiedam? Deze en nog veel meer onderwerpen komen aan bod. Dit is de kans voor jongeren om hun mening te laten horen. Het debat is een initiatief van Schiedamse raadsleden en Bibliotheek Waterweg.

Klik hier om de volledige poster te bekijken.

Fotowedstrijd
Aan het debat is een fotowedstrijd verbonden. Tot 15 december kunnen de jongeren een foto van hun favoriete plek om te relaxen insturen naar pimpyourcity@schiedam.nl. Hang je het liefst op de bank voor de tv, of heb je een speciale hangplek? Ga je voetballen op straat of is er misschien een plek die je graag omgetoverd ziet worden tot speelveld. Maak van deze onderwerpen een foto en maak kans op een digitale camera.