Time : 11:39:26
Date : 17 December 2007
Sender Name: Everaets & C°

De Brusselse Kliniek Sint-Jan staat mee aan de wieg van wereldwijde doorbraak in medische beeldvorming

De dienst nucleaire geneeskunde van de Brusselse Kliniek Sint-Jan, uitgerust met de meest innovatieve technieken, biedt sinds jaar en dag een uiterst kwalitatieve en hoogstaande medische beeldvorming.

Wereldwijd is deze dienst erkend als test- en referentiecentrum voor evaluaties van de nieuwste systemen of applicaties op het vlak van nucleaire beeldvorming. Van over de hele wereld komen specialisten nucleaire geneeskunde de dienst bezoeken en worden de eigen specialisten uitgenodigd voor lezingen in binnen- en buitenland.

Sinds meer dan een jaar ligt de dienst nucleaire geneeskunde van de Kliniek Sint-Jan mee aan de wieg van de nieuwste toepassing in de medische beeldvorming: multimodale beeldvorming SPECT-CT.

Na een intensieve leer -en testfase bestaat er geen twijfel meer dat de techniek van SPECT-CT voor een medische doorbraak zal zorgen in onder meer de opsporing van tumoren en infecties. Ook zal de techniek een belangrijke bijdrage leveren aan een correctere diagnosestelling op het vlak van de cardiologie, de orthopedie en de sportgeneeskunde.

Algemeen directeur Dr. Patrick Gérard, medisch directeur Dr. Yves Bertrand en het nieuwe medische hoofd Dr. Philippe Declerck van de dienst nucleaire geneeskunde nodigen u dan ook graag uit in de Kliniek Sint-Jan, Kruidtuinlaan 32, 1000 Brussel, om kennis te maken met deze revolutionaire techniek die voor de medische beeldvorming een nieuw tijdperk inluidt.

Gezien we, omwille van veiligheidsredenen, maximum zes personen tegelijkertijd op de dienst kunnen rondleiden, vragen we u op voorhand in te schrijven op één van de data van onderstaande persontmoetingen.


* Dinsdag 18 december 2007, van 10u15 tot 11u30
* Vrijdag 21 december 2007, van 10u15 tot 11u30

Gelieve uw aanwezigheid telefonisch te bevestigen op het secretariaat van de dienst nucleaire geneeskunde op het nummer 02/2219140 of via mail op mednu@klstjan.be. Een persdossier is ook beschikbaar.

URL: http://www.clstjean.be http://www.klstjan.be